Dieta a sladké

Otázku položila: Anonymní uživatelka #398075 4.2.2019 14:19

Problém dieta a sladké.Mám velký problém,udržet svoji uzdu ve sladkém,hlavně večer.Prosím kdo mi poradí, jak ? nebo co? mi pomůže ty chutě zastavit, nebo jim odolat . Děkuji za odpověd Romana

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • máš špatně nastavenou stravu přes den. Musíš mít dostatečný příjem bílkovin, sacharidů a tuků (myšleno např. oříšky, ne smažené řízky...). Stáhni si kalorické tabulky, zapisuj si tam všechno své jídlo za den a uvidíš. Příp. se obrať na někoho, kdo to umí spočítat a nastavit. Se správným jídelníčkem takové večerní chutě mít nebudeš. Dobrá je na to FB skupinka Boj za nové tělo, tam vždy někdo poradí a naučí :-)

  • Francy4.2.2019 15:13

    Souhlasím s tabulkami a hlídáním si, co jím. Další věc, co mi pomohla - nekupovat žádné sladké, slané, pochoutky a dobroty. Šetří to peníze i pas :-)

  • také by mě zajímalo :-)

  • Taky souhlasím s kalorickymi tabulkami a já když už je chuť tak koupím kvalitní vysoce procentní horkou čokoládu a dám vědět si stačí mi jeden čtvereček a mám dost. Nebo se napiji kefiroveho nizkotucneho mléka taky mi zabírá. A nebo klasika čistá voda.


  • stupidiack4.2.2019 16:58

    Říká se, že proti chuti na sladké pomáhá chrom, ale nemám s tím osobní zkušenost. Jde o pravidelnou stravu během dne, opravdu cca po třech hodinách, můžeš a nemusíš si zapisovat všechno, co sníš. Možná ale když to uvidíš černé na bílém, nebude se ti chtít zapisovat "fidorka" nebo "tabulka čokolády". Budeš se tak nějak vnitřně stydět, nebo aspoň tak to mám já. Ještě k té pravidelné stravě - musíš jíst jen v určené hodiny a opravdu nic mezi tím. Tělo bude mít hlad, bude se těšit na jídlo, co dostane a tak svoji porci jídla na další tři hodiny využiješ smysluplněji, než aby ses ládovala hloupostmi, protože zjistíš, že další tři hodiny bys měla hlad. Chce to výdrž a pevnou vůli, ale postupem času nebudeš mít na sladkosti ani pomyšlení, jde o zvyk. :-)

  • Ahoj, já jsem zase měla problém s alkoholem. Dopřála jsem si poměrně často červené víno a divila se, proč nemůžu zhubnout. Pak jsem narazila na tento článek https://www.kafe.cz/tipy/chcete-si-usnadnit-hubnuti-tak-si-davejte-pozor-na-alkohol-20190405.html a bylo mi vše jasné. Víno jsem vyřadila, a se změnou jídelníčku mi pomohla ketodieta a kila šla opravdu dolů.

  • Hanyla26.11.2019 10:04

    když chceš držet dietu, poradím ti Bonedere. Když máš stravu vyváženou, tělu by nemělo nic chybět a ani touha po skladkém by být neměla

  • Kubinka19.12.2019 10:03

    když máš dietu na miru a tělo dostane všechno vitaminy a mineraly, nic mu nechybí, nemá tzv. Chutě a hubne bez jojo efektu

  • Majus26.3.2022 15:56

    Nemáte některá vyzkoušené diety jako je ketodiet apod ? Hrozně mě to láká a ráda bych se o tom dozvěděla víc. Hlavně jak jsou na tom jídla chuťově a jestli se to dá vydržet a člověk nemá hlad ?

  • Lindet7.4.2022 12:55

    Začínala jsem tady na tom 4 týdenním balíčku a nemůžu si stěžovat https://www.ketodiet.cz/p/4-tydenni-balicek-intense-1-krok/. Čekala jsem, že to bude náročné, ale díky bohu nebylo a podařilo se mi mi projít oběma kroky.

  • Karculenkaa24.4.2022 13:31

    Mě zaujala nupo dieta, tak jsem si objednala balíček na 4 týdny a jsem docela zvědavá na to jak ty drinky a polévky budou chutnat. Sice jsem četla super hodnocení, ale každý máme jinou chuť, že jo ..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist