Dětská židlička

Otázku položila: Bývalá uživatelka #182894 6.4.2021 11:52

Ahoj.. Mám syna, je mu 5 měsíců.. Doteď jsem ho krmila v autosedačce, v polosedě.. Sám nesedí, snaží se zvednou, když ho držím za ruce. Posledních Apr dnů v autosedačce vyvádí, nechce jíst, pláče a mlátí kolem sebe rukama. Zkoušeli jsme ho posadit do židličky, kde ho partner držel, aby seděl rovně, a tam krásně papal. Židlička není polohovatelná. Chci se zeptat, jak ho v té zidlicce správně upevnit, aby se mu neničila záda, případně jak vyřešit problém jinak. Vím, že ho do židličky dávat nemám, dokud nebude sedět sám, ale nevím, co jiného dělat, aby mi jedl.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • pořídila bych polohovatelnou židličku. mívala jsem pro syna Chicco Poly, ale podobných typů je více.
    dobré je , pokud má i polohovatelné nohy a výškove nastavitelnou jejich opěrku. držet aby seděl rovně je nesmysl - zbytečně se dítěti ničí nejen záda.

  • ahoj a nemate pro nej takove to houpaci lehatko? ja krmim zatim v tom i kdyz mala už sedí, ale zatím nám to stačí takhle, tak jestli treba malemu nevadi ten mensi prostor v autosedacce?

  • Môj syn tiež začal papať v stoličke pre deti striedavo a v autosedacke. Raz chcel tak, raz tak, aj keď ešte poriadne nesedel. Preto je lepšia polohovatelna stolička... Ale my sme kúpili detskú stoličku z Ikei, takú klasiku, ta je najlepšia... Rehabilitačná sestra nám poradila, že aj keď ešte pevné nesedí, ale chce po sedliacky papať, tak ho mame dat... Je to len na chvíľku... Ved on aj tak je 10 minút, toľko vydrží. A nie vždy chcel byť v nej, striedali sme to

  • Já měla malou opřenou o moje nohy... Seděla jsem na křesle a nohy podložené taburetkou a ona mi seděla na břichu o záda opírala o nohy :-) byl tobtakový ležosed

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist