Deprese po prvním sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #361244 29.2.2016 9:44

Dobrý den, v pátek jsem měla první sex, který dopadl tragicky a já jsem z toho teď smutná. Mně je 15 a mému příteli 20. V pátek odjeli naši na chatu a já mu řekla, že o to chci přijít. Vše bylo hezké, dali jsme si večeři při svíčkách, povídali si a pak šli na to. Předtím jsem ještě nikdy neviděla postavený penis. Viděla jsem přítelův penis jen jednou bez erekce. Když jsem se svlékla a přítelovi se postavil, byl obrovský. Vůbec jsem netušila, že se zvětší tolikrát. Říkala jsem si, že to se do mě nemůže vejít. Přítel viděl, že jsem z toho trochu nesvá a řekl mi, že jako předehru, abych se uvolnila, že mi to udělá pusou. To se mi líbilo, bylo to velmi příjemné, skutečně jsem se uvolnila a vzrušila. Jenže uvolnila jsem se tak, až mi povolily svaly a počůrala jsem se přímo přítelovi do obličeje. Bylo mi hrozně trapně. Můj přítel je ale opravdu moc hodný a řekl mi, ať si z toho nic nedělám. Potom, když mě utěšil, jsme šli přímo na věc. Zase jsem viděla jeho postavený penis a zase dostala strach, že se to do mě nemůže vejít. Strčil ho do mě po žalud a hrozně to zabolelo. Začala jsem brečet a docela dost krvácet. Celé prostěradlo bylo od krve. Ze sexu nebylo nic. Jenom ostuda. Ale to není vše, aby toho nebylo málo. Přítel mě potom poprosil, jestli bych mu ho teda aspoň nevyhonila. Tak jsem mu ho honila a on se po pár minutách udělal. Jeho sperma vystříklo hrozně rychle a mně přímo do oka. Reflexivně jsem uhnula a on ten celý zbytek nastříkal na zeď, která byla za mojí hlavou. Potom jsem celou noc probrečela a od pátku jsem ho neviděla. Volá mi, ale já na to nemám mu to zvednout. Nedokážu si představit, že bych ho ještě někdy potkala. Je mi hrozně trapně. Krvavé prostěradlo jsem vyprala, akorát nevím, co se spermatem na stěně. Asi to budu muset přemalovat. Je mi opravdu moc trapně a nevím co mám dělat. Děkuji za jakýkoliv názor.

  • 29.02.2016 12:12:59 - yamd změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že jsi na to šla moc rychle, pokud jsi nikdy neměla žádnou jinou sexuální zkušenost. Přítelovi telefon vezmi a normálně si o tom promluvte a vraťte se prostě trochu zpátky, jen se mazlete, používejte ruce a pusu, prsty jsou přece jen menší, než penis a až nastane ten správný čas, můžete to zkusit znovu. To, že ses "počůrala" je pro některé muže naopak super sexy, že jakoby orgasmus vyvrcholí "výstřikem", takže s tím si určitě hlavu nelam, některé ženy orgasmu nedosáhnou nikdy a za toto by byly vděčné. A sperma stříkající jinam, než očekáváš je taky celkem běžné ;-) Vím, že teď tě to moc trápí, ale za pár let se tomu jen usměješ, takže hlavu vzhůru:-)

  • Nechápu, proč jsi z toho v depresi, zas tak moc se nestalo, každý něco trapnýho zažije při sexu, tohle jsou v podstatě normální životní příběhy, nic si z toho nedělej.

  • trinetka29.2.2016 10:49

    Já bych to neviděla tak tragicky.. Plno holek to poprvé bolí a krvácí.. Já o to přišla první den dovolené a celej týden sme v tom museli spát.. Byla sem taky ucho, když sem se k němu měla přitulit, dala sem mu loktem do žeber.. Pokud ti volá, normoš mu to vem, on je v poho tak buď taky, učenej z nebe nespadl a neboj, opravdu do tebe vejde :) zkuste třeba použít i lubrikant :)

  • Jeeeej to je toho :D vsak se nic nestalo :D jednou se tomu budes smat :D ja jsem krvacela nejen poprve, ale jeste snad popate... Tehdejsi muj kluk uz se smal (a ja taky), kdyz bylo zase spinave prosteradlo :D bolest je neprijemna, ale bohuzel normalni... Odezni, neboj :) nahodou, tvuj pritel je borec ze se tomu zasmal, je to normalni kluk jak vidim :) zivot jde dal :) tak se mu normalne ozvi a nesil :)

  • Taky mi to nepřijde nijak šílený trapas.

    Jen moc nechápu, proč na sex dnešní mladí tolik spěchají a ještě navíc, když neví, do čeho jdou. Před prvním sexem jsme se s přítelem nejdřív asi půl roku poznávali. Tedy to, co vy jste zvolili jako předehru, tomu jsme se věnovali půl roku. Věděla jsem tedy, jak přítelův úd vypadá, jak funguje, co mu dělá dobře. On zas věděl, co se líbí mě. U prvního sexu jsme vůbec neměli ambici, aby vše šlo až do konce. Spíš jsme to chtěli vyzkoušet. Úplně dovnitř se dostal až asi při pátém pokusu. A sex se vším všudy jsem s tímto přítelem ani neměla, protože jsme se rozešli. Chodit jsme spolu začli, když mi bylo 21. V 15 bych tedy na sex nebyla připravená a určitě by mě to ani nevzrušovalo, v té době jsem dosáhla orgasmu jen přes klitoris.
    Pro uklidnění, ani můj první sex s mým manželem nebyl nic moc. Poprvé se do mě ani nedostal. Jednak to nešlo z mé strany a jednak byl tak nervózní, že mu za chvíli přestal stát. A to jsme sexuální poznávací fázi měli taky dost dlouhou. Prostě patálie se sexem mají i zkušení;-)

    S přítelem si normálně promluv. Klidně mu řekni, že je ti to strašně trapný a nevíš, jak se k němu máš chovat. Určitě je nesmysl, aby kvůli tomu váš vztah zkončil. Uvidíš, že tě přítel uklidní, že se nic nestalo. A na vašem místě bych na další sex nespěchala a užívala si vzájemného poznávání se;-)

  • interstellar29.2.2016 12:17

    Myslím, že jsem tu ten příběh už četla. Jen slečna ještě řešila, jak uklidit sperma ze zdi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 199 otázek, kterým se dostalo 271 493 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist