Darování vajíček

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394523 5.8.2018 21:41

Dobrý den,
Máte někdo nějaké zkušenosti s darováním vajíček? Pokud ano je možné v budoucnu, kdybych si to rozmyslela otěhotnět? A máte typy na nějakou kliniku nebo tak?
Děkuji

  • 06.08.2018 11:28:07 - yamd změnila text otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • mám trojí zkušenost. Pokud hodláš darovat opakovaně a nemáš vlastní děti, je to obrovská blbost - já darovala 3x po půl roce a byla to taková hormonální nálož, že se mi dva roky rovnal cyklus a gynekolog mě posílal na mamograf, jestli nemám rakovinu, že by se nedivil... Ale myslím si, že jedno darování, nebo dvě s větším odstupem je celkem v pořádku. Jinak pokud jde o kliniku, mám zkušenost se dvěma: Unica je super, příjemný lidi, minimum testů, minimum kontrol, vše jde dost rychle. ALE doporučit je nemůžu, protože právě kvůli tomu, že neudělali všechny potřebné testy a dostatečně mě nehlídali, jsem pak měla problémy pozdějc. Zároveň jakmile se po darování objeví problém, tak oni se otočí zády a nenamáhají se podat pomocnou ruku nebo to aspoň předstírat. Pak jsem zkusila Gennet, kde se sice dlouho čeká, než projdeš celým procesem, tuším vše trvalo tak 3 měsíce, měla jsem několik schůzek na velmi podrobné testy, na všem si dali záležet, byl zde vidět individuální přístup, nedávají narozdíl od Unicy všem totéž jak na běžícím páse. Hlídají klienta opravdu hodně a kdyby se vyskytl problém, tak včas zasáhnou. Sice jednání není tolik osobní a to čekání je dlouhý, ale nakonec z Gennetu mám lepší pocit, než z Unica, kde jsem se sice cítila jako doma, ale podle mně vše dost podceňují.

  • Kubinka3.9.2018 12:59

    každý měsíc se určitě nemuže, nejlepší by bylo kontaktovat nějakou kliniku a tam ti poskytnou infomace. Kam byc chtěla jet, nebo chceš něco doporučit?

  • taky si myslím, že by to neměl být problém. Jak to nakonec dopadlo?

  • taky si myslím, že by to neměl být problém. Jak to nakonec dopadlo?

  • Eronka28.11.2018 15:22

    zkus kliniku ve Zlíne, jmenuje se IVF, je hodně dobrá. Samozřejmě jde i to , kde bydlíš a odkud chceš dojíždet

  • Hanyla1.12.2018 12:43

    taky chci jet darovat vajíčka. Mám 24 let, jsem zdravá a z Mikulova. Poradíte mi, na koho se obrátit. Která klinika je hodně dobrá?

  • Lenouch2316.6.2020 20:15

    Samozřejmě, pokud vše proběhne v pořádku, tak to budoucímu otěhotnění nijak nebrání :)

  • stupidiack6.8.2018 9:01

    Je to sice úplně mimo mísu, ale tohle rádoby "darování" mi hýbe žlučí.
    Žádná z vás by to nepodstoupila zadarmo, jen aby pomohla neplodným párům, čímž se pořád oháníte. A to, že někde po světě budou běhat desítky vašich polodětí, to je věc další. Já bych na to neměla svědomí a náturu, ale každý svého štěstí strůjcem, aspoň je vidět, jak peníze hýbou světem ..

  • Urcite je mozne otehotnet, vajicko se tvori nove v kazdem cyklu, jeho nevyuziti = menstruace, pri darovani se stimuluje telo injekcemi diky kterym se vajicek vytvori v danem cyklu vice.. klinika zalezi odkud jste, v Praze doporucuji Gest

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist