Dárek k výročí

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33779 11.10.2011 20:41

AHojky :)
Holky.. Poprvé jsem s klukem rok !!! :-D A teď mám problém... Dává se k ročnímu nějaký dáreček, popřípadě jaký? :) Hledám inspiraci. Mám nápad zřejmě ale k jeho realizaci nemám asi tu inspiraci :) Poraďte :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My si dáváme dárky každý půl rok:)) Už 11 let:) asi jsme praštěný, ale děláme si rádi radost:) Dáváme náramky, řetízky, přívěsky, prstýnky, hodinky, fotky. Jednou jsme si nechali nafotit u fotografa kalendář opravdu nádherných fotek, nevím kolik to stálo, platil to přílet, ale opravdu to jsou překrásné, je to asi to nejkrásnější co mi dal. Pak to také byl let balonem (ale za to jsem ho málem přizabila) wellnes víkendy, masáže, poukaz na tetování. Určitě by byla krásná i fotokniha ;) Já dala jednou příteli puzzle s naší fotkou... Je hodně možností, snad na něco přijdeš:)

  • my budeme v listopadu slavit treti vyroci v penzionu v Jesenikach,cely vikend..tesim se:-)

  • ale muzes zkusit treba,ja se kdysi nechala vyfotit u fotografa a koupila ramecek a zabalila jako darecek,nebo zkus neco z oceli,prstynek nebo naramek...

  • Já přítelovi k 2. výročí nechala udělat fotoknihu ze společných foteček...

  • Ty jo, já myslím,že k roku jsem dala rámeček s fotkou a nějakou voňavku :) ... My v lednu oslavíme 10 let - chtěli jsme letět do Paříže,ale nadělili jsme si něco lepšího :) a to miminko, sice v bříšku,ale je tam

  • Verousek8911.10.2011 22:29

    Můj partner prstýnky, náramky, řetízky ani nic podobnýho nenosí, takže to jsem mu nekupovala. Fotky si taky nenecháváme dělat, ani žádný plyšáky nebo tak něco, protože to u nás vůbec nepochodí. Takže jediné, co mi z toho vyšlo, byly hodinky. Tak jsem příteli koupila hodinky a měl z nich radost. A dělám dorty, tak jsem k jednomu výročí udělala příteli dort.

  • Já bych se teda spíš přítele zeptala nějak nenápadně, jesti on Ti něco dá, nebo jestli o tom vůbec přemýšlí, je pak celkem hloupé, když jeden něco donese a druhý ne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist