Dárek - chytré hodinky?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394091 9.11.2018 17:47

Ahoj, je mi 14 a přemýšlím, že bych si k Vánocům přála Apple Watch, zajímám se o zdraví životní styl a ty hodinky třeba umí počítat kalorie (kolik spálím), také z nich můžu volat atd. Mohla bych si je i synchronizovat s mobilem :) akorát jsem přemýšlela nad tím, že bych je asi měla na ruce cely den a jsou podobné mobilu, takže musí taky škodlivě vyzařovat, ne? Nebo to mají nějak zařízené, že škodlivě nevyzařují? Protože přece jenom aby mi i hodinky ničily zdraví, to je asi trochu moc no.. nevíte o tom neco?

Pardon za překlep, mělo to být zdravý životní styl :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy9.11.2018 17:51

    Co konkrétně by měly vyzařovat? :-o :-D

  • Jak to funguje, tam je nějaké gps vyhledávání nebo jak? Kolik jste za ty hodinky dala?

  • Veronikov24.5.2021 9:10

    Koupila jsem je za necelé dva tisíce https://www.1obchod.com/134-detske-smart-hodinky.html , můžete díky nim sledovat aktuální polohu, ale i kvalitu spánku, počet kroků atd... Hodinky mají i ochranu proti vypnutí, aby si je dítě samo nevypínalo.

  • Kamilka3322.2. 16:01

    Dobrý den, hodinky, které počítají kalorie a hlídají vaše zdraví jsou perfektní. Mě přítel koupil dámské hodinky k Vánocům. Koupil je na internetových stránkách https://www.beny.cz/hodinky/damske/ a tyhle hodinky doplňují každý můj outfit. S nimi se cítím pohodlně a pořád vím, kolik je hodin. Proto říkám, že mi přítel dal ten nejhezčí dárek k Vánocům.

  • Rebeca9.11.2018 17:54

    Apple watch jsou k prdu. Neskutečně předražené a přitom nabité vydrží jen pár hodin. Synchronizovat s mobilem se dá i mnoho jiných značek, spíš bych pátrala jinde.

  • Používám Miband 2 uz rok a bez problémů.
    Vydrží nabité více než 2 týdny, záleží na tom, jaké další jejich funkce využívám.
    Používám měření tepu v noci, mám je místo budíku, kdy mne mírným vibrační ve vhodnou dobu budu, je možné sparovat s telefonem a vědět kdo volá (A že vůbec někdo vola), což se hodí napr v místě kde je rušno.sparovani s různými kecalky a informuje o příchozích zprávách.

  • Petrakim9.11.2018 19:46

    Pokud doma funguje WiFi u vas, tak je jedno, jestli pak navíc budeš mít hodinky. Záření je všude kolem nás a jeden mobil třeba na druhé straně místnosti tě nevytrhne. Co se tyce hodinek, za mě vyhozené peníze.Kdyby se reálně potvrdil vliv záření z mobilu a wifi na zdraví, okamžitě plno firem krachne. Proto se to tutla a studie moc nezverejnuji či bagatelizuji. Pokud se někdo domniva, že to vliv nemá, ať jde bydlet pod vysilac mobilních operátorů. Za pár let zmeni názor. Můj otec, znalec forem analogového, digitalniho i WiFi přenosu o tom muze poreferovat. Žijeme v neskutecnych sr....

  • Taky to pořád čtu :-D ze to je škodlivé. Me vzdy rodice upozorňovali abych alespoň mobik davala daleko od hlavy na noc a v žádným případě s nim neusinala v posteli. To taky delam i kdyz musim rano kvuli budíku vstanout raději ho davam daleko odeme. Pres den atd se sociálními sitemi bohuzel přiznávám ze moc nejde nebýt na mobilu ale moc nekoukam na tv a na pc nechodim kdyz uz mam vse v mobilu a jen ten. Co ale denne pociťují je to ze me z mobilu boli oci.. Obcas i hlava. Podle me na tom neco je ale to vyzařování je to same jak ue světel a slunce ne? A slunce neomezime svetla take ne :-D

  • Ahoj, já osobně nerozumím tomu trendu hodin na ruku. Nejlepší jsou klasické analogové a to i doma. Já osobně mám nejraději hodiny nástěnné a to například odsud https://www.emako.cz/nastenne-hodiny/ . Kdyby náhodou ještě někdo byl starej páprda jako já, určitě se podívejte :-)

  • Zdravím. Také sháním chytré hodinky https://yeshodinky.cz/samsung/41052-samsung-galaxy-watch-active2-44mm-stribrne.html a narazil jsem na tyto. Nemohu se rozhodnout mezi Applem a Samsungem. Budu rád za veškeré rady.

  • Vybírala jsem dětské chytré hodinky pro dceru, aby mohla začít chodit sama ven a do školy. Vybrala jsem model, kde se dá nastavit bezpečnostní zóna od domu a mají i SOS tlačítko, které okamžitě vytočí nastavené číslo. Super je také to, že mi může dcera z hodinek odeslat i fotografii pomocí fotoaparátu, který hodinky mají https://www.smartomat.cz/smartomat-kidwatch-3-modra/

  • Chtěla bych dceři udělat radost a koupit ji chytré hodinky. Které si myslíte, že jsou vhodné pro děti?

  • Veronikov20.5.2021 10:56

    Nevím, kolik je vaši dceři let, ale já jsem koupila pro dceru dětské chytré hodinky, pomocí kterých mohu kontrolovat její polohu. Chtěla strašně začít chodit sama do školy, tak tohle k tomu byla dobrá alternativa. Kdyby se opozdila nebo ztratila.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist