Dárek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #31568 26.9.2011 17:18

Ahoj holky, můj přítel bude mít narozeniny a já nevím co mu dát.... A jelikož vím co by byl jeho nejtajnější sen, tak jsem se ho rozhodla splnit. Ale nevím zda to po technické stránce půjde. Šlo by o toto: máme notebook ale ne s hdmi, takže bych chtěla propojit televizi pomocí grafické karty našeho notebooku (na střední nás učili pomocí s dub nebo ňák tak) a do televize bych to zapojila pomocí skartky. Vím že na střední jsme to v některých učebnách tak měly ale nevím zda by to šlo nebo jestli to měli připojený ještě přes něco... A tímto se Vás ptám, zda by toto připojení s dub -> scart šlo???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Milá anonymko :) i když bych ti moc ráda pomohla, tak si myslím že je tento dotaz vhodný na nějaké PC poradny :) Tady s touto otázkou asi moc nepochodíš :)

  • Majik26.9.2011 20:04

    Ahoj ted jsem se oto take pokousela:-) zatim bohuzel marne ale zalezi jak novou mas tv a notebook, jinak jen pres scart to nepujde, to je pouze pro obraz ale ne na zvuk to musi byt jeste jeden kabel a nebo si napojit na notebook reprreaky:-) hodne stesti a snad ti to pujde lip nez me:-)

  • Ahoj, vím, že můj přítel dělal něco podobného. Jelikož nevěděl přesně jak na to zašel do elektra a tam mu všechno poradili a teď to funguje. Teda alespoň podle jeho spokojenosti a chvál si myslím, jelikož já tomu moc nerozumím. Ale určitě ti tam poradí ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist