Další těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41119 22.8.2011 10:25

Ahoj, jsem po druhém potratu. Chtěla jsem se zeptat, za jak dlouhou dobu Vám doporučil gynekolog znovu zkoušet otěhotnět? Předem děkuji za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • alimos22.8.2011 10:26

    Ach jo, to je děs. Mám za sebou jeden a zrovna se snažíme. Představa, že se to bude opakovat je hrozná a tady je to začíná být pomalu na denním pořádku. Je mi to líto. Snad se z toho dostaneš, hlavně psychicky. Jak dlouho jste čekali poprvé?

  • Myslím, že musíš dodržet 6ti nedělí až potom se můžete začít snažit. Držím pěsti ať to vyjde.

  • Ahojky. Mně doktorka řekla, že se můžeme snažit po 3. nebo 2. MS a pak dodala hlavně ne před 1. MS. Zase bude líp, uvidíš :-)

  • Mi se snazili po 3 mesicich,ale vyslo to az po roce, pak zase po roce a pak po osmi mesicich. Hlavne ne driv nez ti skonci sestinedeli, pokud telo nebude pripravene stejne se to nepovede, asi blba pravda,ale je to tak. Drzim pesti at se zadari a hlavne se dej ty doporadku.

  • Kamarádka potratila v lednu a znovu se začli snažit v polovině srpna, takže těch 7 měsíců.

  • Ahojky. Mě tehdy v nemocnici řekli, že se můžeme snažit po 2. MS a pak moje gynekoložka po 3. MS. Zkusili jsme to po 2. MS a vyšlo to za 4 měsíce. Zatím je vše v pořádku, ale pořád nemám vyhráno. Hodně záleží ve kterém týdnu k potratu došlo. Jak velký to byl zásah pro tělo. Nejdůležitější je se s tím srovnat psychicky.

  • me doporucil pockat 6nedeli + este jeden cyklus (takze po 2. MS). sice mi rekl, ze nevidi zadne opodstatneni tvrzeni, ze pak by to mohlo jit lepe (tedy necekat drive doporucovaneho min pul roku), ale nam se hned po ctvrt roce znovu zadarilo (jinak celkem 3 roky snazeni)

  • Tak mě po prvním potratu řekl gynekolog, že po dvou kompletních cyklech. Otěhoteněla jsem znovu hned ten další cyklus a opět to nedopadlo. Tak mi řekli, že dřív jak za půl roku tentokrát nee. Tak jsem otěhotněla po 11ti měsících a stejně to nedopadlo. Další pokus (vlastně skoro omylem - taková nehoda) se konal pátý měsíc po revizi a teď jsem 25tt (musím zaťukat, že vše v pohodě).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist