Dá se otěhotnět ?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27644 24.8.2011 20:06

Je to cca týden co jsem vysadila antikoncepci, kvůli tomu, že mi po ní bylo špatně. Měli jsme potom s přítelem sex, nejdřív s kondomem ale jak jsme řádili tak to sperma vyteklo spodem na přítelovo břicho :-D takže jsem se o to vlastně třela když jsem byla na něm. Potom jsme kondom sundali, chvilku pauza cca 30 minut a pak jsme měli přerušovanou soulož, jenže jak ho přítel vyndal tak se udělal a mě to trochu steklo dolu, hned jsem to utřela. A teď nevím jestli se mám obávat průšvihu nebo ne. Bylo by to pěkně nefér když se někdo snaží třeba rok a já bych na to doplatila kvůli hlouposti, ale za blbost se platí... Antikoncepci jsem brala asi 2 roky. Tak ted nám zbývá jen se modlit. Myslíte že je to velká šance ?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No, spíš když jste se pak milovali po druhé, tak už se mohli vylučovat spermie i mimo ejakulát, takže v tom bych spíš viděla problém.. Asi jsem to napsala kostrbatě, ale zrovna mě nenapadají lepší slova. :) Jinak s určitostí ti to tu nikdo nepoví, musíš počkat do MS a když nepřijde, tak testni.

    Každopádně ti přeji, ať je všechno v pohodě. ;) A kdyby sis vzpomněla, tak sem pak napiš, jak jsi dopadla. Budu držet pěsti. ;)

  • No šance to samozřejmě je. Vždy je šance otěhotnění, když se řádně nechráníš. ale hlavně to je od vás hodně nezodpovědné. Když se nesnažíte o miminko, určitě si najděte řádnou ochranu.

  • Ahoj, nechci strašit, ale po vysazení antikoncepce je děloha tak nejvíc nachystaná přijmout vajíčko k uhnízdění. Proto je během užívání antikoncepce a v období těsně po vysazení největší riziko otěhotnění... ale samozřejmě záleží i jestli jsi měla plodné či neplodné dny a na různých jiných okolnostech...
    každopádně bys měla toto chování zvážit, jestli si opravdu myslíš, že to je zodpovědné... a chránit se jinak.
    každopádně držím pěsti, ať to dobře dopadne :-)

  • Já když se pomiluji s přítelem a pak chceme ještě jednou, tak napodruhý už bez kondomu nejdu, protože půl hodiny je krátká doba a ty spermie se tam můžou ještě někde schovávat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist