Cvičení na hubnutí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39336 2.4.2011 18:47

Chtěla bych trochu zhubnout a taky si vypracovat tělo. S jakým cvičením či sportem máte zkušenosti? Slyšela jsem, že je nejlepší běh, ale jelikož jsem nikdy nijak moc nesportovala, mám obavy abych to zvládla.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Omezit sladkosti a začít s dlouhými procházkami. :) Pak třeba nějaké kopce o víkendech a nakonec běhání nebo plavání :) Plávání není na hubnutí, ale na posílení svalstva :) a taky uvolnění kloubů po běhání :P

  • petulinkaa132.4.2011 20:13

    Obden cvicit tu hodku,ja 10minut cvicim,pak 40minut zumby a pak zase 10min cvicim,plus jim pravidelne,chodim vic pesky a za 7 mesicu 14kg dole :-)

  • Na hubnutí je dobré cvičení, při kterém se Ti zvýší tepová frekvence (běh, zumba, aerobic, rotoped, spinning, ale dobré je i skákání přes švihadlo - pozor ale na přetěžování kloubů). Ze zkušenosti ale i při cvičení musíš hlídat i jídelníček. Když budeš cvičit tu hodinu, tak by mělo stačit 3x týdně. Jestli se cvičením začínáš, musíš ale pomalu, ne hned hodinu běhu apod. Můžeš zkusit třeba i fitbally nebo i pilates, ten je sice klidnější a výsledky nejsou tak rychlé, ale pokud by jsi cvičila pravidelně, výsledky se dostaví. Nebo ideálně kombinace obojího např. 2x týdně něco rychlejšího a 1X pilates, nebo nějaké posilování.

  • me na hubnutí hodně pomohl spinning... za rok sem zhubla pres 20 kg :-). Ze začátku jsem chodívala zhruba 1 x týdně, když jsem zvládala "cvičení" bez problému zvýšila jsem intenzitu docházky a začala jsem chodit přibližně 2x-3x týdně. A když jsem zvládala spinning tak jsem při pěkném počasí vyrážela na projíždky do přírody. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist