Cvičení dle Mojžíšové v těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #92467 30.4.2013 11:10

Ahoj holky, měla bych dotaz na vás, který cvičily dle Mojžíšové a povedlo se jim otěhotnět, zda pak cvičily dál... Můj gynekolog a fyzioterapeut na to mají odlišný názor, tak trochu tápu... Děkuju za odpovědi :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já teda necvičila přímo Mojžíšovku...ale pokud je fyziologické těhotenství, tak nevidím důvod proč necvičit. Pokud vím, tak cvičení dle Mojžíšové není žádná "divočina", kde by byli nějaké otřesy a ani zde nehrozí úraz - takže rozhodnutí, zda cvičit nebo ne - je čistě na Tobě a na osobním pocitu. Jestli Ti cvičení pomáhá (se zády...), tak bych cvičila dál...jen se poraď s fyzioterapeutem (předpokládám, že ten radil cvičit), které cviky od určitého měsíce vynechávat.

  • Ahoj, nikdy jsem cviky neprováděla, ale hodně jsem o cvičení Mojžíšové četla. Cviky se musí jen trochu upravit případně některé vynechat, ale cvičit se může pořád. Zaplať si hodinu u některé terapeutky, která se této metodě věnuje, poradí ti, které cviky jak upravit a které vynechat. Ale dokud můžeš, cvič. :)

  • duramura1.5.2013 15:25

    my se snazili 2,5r, mimojine me trapily bolesti zad v oblasti krize-kostrc, tak sem pul roku poctive cvicila a otehotnela :-) a cvicila sem dale i cele tehu (z predchozi doby tu mam tehotensky podpurny pas, ale vubec ho diky cvicenim nepotrebuji). ted sem znova tehotna, necvicim (sem lina), leda kdyz me zacnou brat zada, uzasne je to uvolni ;-)
    ale cvicit sem zacala pod dohledem fyzioterapeutky, vc. mobilizace patere. mam sestavicku cviku na pet minutek a stacit to :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist