Co zabírá na akné? A jaké menstruační vložky jsou nejlepší?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183767 26.4.2019 14:20

Ahoj mám akné a nevím jak se ho zbavit nemužete mi dát prosím radu?
A jěště mám problém z váhou nevíte jak schodit pár kil?(je mi 13)?+ nevíte jaké jsou vhodné vložky (na menstruaci) pro mě?

  • 26.04.2019 21:13:11 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 26.04.2019 21:13:11 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, dcera s tím měla velké problémy, až jsem ji vzala na kožní a predepsala ji vodicku a je super od té doby co to používá nic! Jinak když ne tohle tak si koupit třeba nějaký strojek jako je foreo nebo si koupit hodně různých takových pripravku jako jsou mýdla Vodičky no a čistit si to bavlněným kapesníkem (utěrkou) :-o

  • HaSha26.4.2019 22:17

    Co se shazování kil i akné týká vždycky pomůže vynechat sladkosti a mastná jídla (hranolky, smažák, brambůrky...). V tvém věku bys neměla držet diety, které by omezovaly příjem živin, takže fakt jen vypustit z jídelníčku to úplně nezdravé a hýbat se. Pokud máš akné hodně špatné, může tě vzít mamka na kožní, ale obecně je to ve 13 normální, v drogerii je na to spousta přípravků, většinou se složkou tea tree oil nebo s černým uhlím.
    Vložky se vybírají spíš podle síly menstruace, ne podle věku, čím víc kapek tím silnější menstruace a delší vložka. Vložka s křidélky na kalhotkách lépe drží. Osobně si vybírám neparfemované, "navoněná" vložka může dráždit sliznici.

  • Na akné každému zaberá niečo iné. Niekomu zmena stravy, niekomu zmena kozmetiky, mne pomohlo prejsť na bio pracie prostriedky. Treba skúšať. Skús si o tom niečo prečítať na internete ;-)
    V tvojom veku by som váhu riešila cvičením, môžeš behať, tancovať, nájdi niečo, čo ťa baví.
    A na menštruáciu odporúčam Jessa active shape (dostaneš v dm), vyhrali aj v testoch. Sú veľmi jemné, dobre držia a nedráždia (nie sú parfumované). Zároveň majú super cenu :-)

  • Majus14.5.2019 22:08

    Já jsem byla na holywood peelingu a určitě se na něj chystám alespoň ještě jednou, protože se mi po něm akné hezky ztrácí. Můžu doporučit toto centrum v Praze www.amarylliscentrum.cz a paní doktorku Takácsovou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 506 odpovědí a 409 705 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist