Co vám pomohlo vyvolat porod?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409596 22.11.2019 13:17

Ahoj, jsem 39tt a nejpozději do týdne mi se mi musí rozběhnout porod, jinak mi udělají císaře - vzhledem k předchozímu řezu mě nenechají přenášet ani porod nevyvolávají, pokud není opravdu na spadnutí a stačilo by maličko. Při kontrole v porodnici tento týden mi bylo řečeno, že miminko je pořád ještě dost nahoře.

Čeká nás tedy týden všech možných pokusů o vyvolání porodu, přestože vím že způsobu jsou asi dva miliony a prakticky žádný z nich nefunguje. Přesto to zkusím - je něco, o čem byste řekli, že opravdu pomáhá? Vsázela jsem na sex, ale spíš než cokoliv jiného z toho máme oba trauma, takže opakovat nejspíš nebudeme :) pak tu mám nachystané ingredience na koktejl z ricinového oleje, ale ještě čekám a trochu to odkládám…

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • KatieD22.11.2019 14:47

    Ten riciňák jsem ale četla, že je dost nebezpečný při požití v těhotenství, to bych raději vůbec neriskovala :-(

  • Mě pomohla akupunktura

  • eliskao22.11.2019 13:26

    Já sama děti zatím nemám, ale vím že švagrová nyní přenášela i u druhého chlapečka a nechtěla jako u prvního porodu končit vyvoláváním a pomohlo jí hodně pálivé jídlo a horké koupele. Říkala, že stačily dva dny a bylo. Ale asi je to taky spíš taková babská rada.

  • sisterrys22.11.2019 14:08

    Mě pomohl hamilton. Toho by ti neudělali?
    Jinak kamarádce po císaři vyvolávali nějakýma mírnějšíma tabletkama, už jí ale praskla voda. Nakonec to ale dopadlo taky císařem.

  • Eika22.11.2019 14:28

    Mně trochu pomohl svařák (bez vína) a hemilton, to mi radila paní doktorka v porodnici.

  • Teď mi manžel říkal pár dní zpět že teď mít sex je jako rybaření :-D náhodi a vytáhne kapra. :D takže to zkoušet nebudeme. U nás nikdy nepomohlo nic. Možná v TP Hamilton. Ale mohla to být shoda náhod..

  • KatieD22.11.2019 14:46

    Mně doporučila lékařka týden před porodem mít pohlavní styk s ejakulaci dovnitr, pohyb a červené víno. Nevím, jestli to byla náhoda nebo to opravdu pomohlo, do čtyř dnů mi praskla plodová voda a už to jelo ;-) držím pesticky.

  • Asimka22.11.2019 14:47

    Já bych doporučila takový vyvolávací koktejl :-D je na něj recept na internetu, součástí je asi lžička ricinového oleje, podle toho si to na netu najdete...sama jsem ho už nestihla zkusit, začala jsem rodit dířv než jsem si kokejlt naplánovala, ale z okolí vím, že docela zabírá :) funguje stylem, že člověka vyprázdní a zevnitř prohřeje a to jsou dokonalé podmínky pro tělo, aby samo spustilo porod :)

  • Mne nepomohlo absolutne nic. Chodila jsem tury 5 km, uklizela dum jak silena, jedla ananas s skorici, trela bradavky, horkou vanu, mela opakovane sex a vysledek nula. Akorat jsem si privodila poslicky, coz k porodu stejne nevedlo. Drzim palce.

  • Co vsichni tehu co uz teda porodili kolem me a i ja sama za sebe opravdu funguje sex. Dlouhé procházky at partner drzi a pomalu s vami chodi .

  • hiuhi26.11.2019 12:04

    Ahoj. U me to taky resili. Porad říkali, ze prenaset dlouho ne, ze radeji vyvolat v operacni pohotovosti. A nakonec jsem samovolne porodila par dni po terminu co meli uvedeny v papírech. Chteli mě nechat prenaset jen tyden. ... Jinak kdyz si budes stat za normalnim porodem, pujde to. ;-) psychika dela hodne...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist