Co to může být?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36929 21.6.2011 21:29

Ahoj holky, mám prosbu a problém. Je to pár dní co mi začalo být špatně. Nízký tlak, bolesti břicha, pocity na zvracení, bolesti hlavy a celková taková chvilková malátnost. Nevíte někdo co by to mohlo být? nemáte zkušenosti? Prášky beru, beru je pravidelně, takže že by to nějak souviselo s těhotenstvím je asi minimální šance. Zdravá jsem taky 100%, ale je pravda, že přes den málo piju, myslíte že by to mohlo mít nějakou souvislost? Piju takhle pořád a nikdy se mi nic podobného se mi nestalo.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Být tebou tak si nejdřív pro jistotu udělám test a pak si zajdu k lékaři. Test ti aspoň potvrdí zda prášky neselhaly a doktor ti řekne čím to můžeš mít a čím to zlepšit. Je pravda, že to můžeš mít z malého příjmu tekutin, taky se mi to občas stává. Držím palce ať to dopadne dobře =)

  • Tohle dokáže udělat i problém s krční páteří v kombinaci s málo tekutinama. A to klidně i po pár dnech, kdy si myslíš, že máš krčnív pořádku. Stalo se mi to v březnu, pocity na zvracení, nechut k jídlu, závratě a malátnost. Nakonec sem musela být pár dní doma, aby se to zklidnilo. Zkus si nechat opatrně namasírovat trapézové svaly a svaly na krku a hlavně se šetři a nepřepínej to. Chce to uvolnit, mít klid a nechytit průvan. At je ti brzo líp.

  • Malátnost a bolesti hlavy můžeš mít z nedostatku tekutin, takže přidat, ať nemáš v budoucnu problémy s ledvinami. Co se týče zvracení a bolesti břicha, může i nemusí to ukazovat na něco závažnějšího. Důležité je, jak a kde tě břicho bolí. Může to být žaludek, jícen, dvanácterník nebo něco se žlučníkem (mám osobní zkušenosti). Bolí to v podbřišku nebo nahoře jako žaludek nebo na straně nahoře pod žebry, nebo dole na straně.....?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist