Co se mnou je?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #406444 23.5.2019 1:51

Ahojky, chci poprosit o názor jelikož mě všechny kamarádky se kterýma jsem se o tom bavila přesvědčují že jsem těhotná. Zhruba před měsícem jsme s přítelem přestaly používat ochranu. Sice si dává pozor, ale jak se říká stačí kapka. Mám cca 8 dní do MS. Asi minulý týden cca mi začalo být z ničeho nic ,,divně'' pobolivani pod brichem, 2dny po sobě se mi po ránu obrátil žaludek, na dotek mám strašně citlivá prsa. Už jsem počůrala dva testy a oba negativní. Mimčo zatím neplánujeme ale samozdrejme kdyby to přišlo tak nic nenadelame. Každopádně čekám zda se MS za týden dostaví nebo ne do té doby bych ráda znala vaše názory a zkušenosti. Popravde trochu doufám že mi vyvrátíte to o čem mě kamarádky přesvědčují. Diky za reakce.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • WojKa23.5.2019 6:27

    Takové otázky jsou tu dnes a denně. Na tohle Ti opravdu nikdo stoprocentní odpověď nedá. Nezbývá než počkat na termín ms a pak si udělat test. Nechápu proč testuješ tak brzy, stejně by Ti test nic neukázal, i kdybys byla těhotná.
    A vážně by mě zajímalo na základě čeho posoudily Tvoje kamarádky, že jsi určitě těhotná. :-D Pokud máš 8 dní do ms, tak to je opravdu ještě dlouho a kdy proběhl styk, který dc? Vůbec jste se nemuseli trefit do ovulace, ale jak říkám, za 8 dní uvidíš. Hodně štěstí, ať to dopadne tak, jak chceš.;-)

  • Já jsem na sobě obě těhotentví poznala cca 4 dny po sexu. Nikdy předtím ani potom mi tak nebylo. Tlačil mě podbřišek, za pár dní to přešlo a kromě občasného tlaku mi nic nebylo minimálně do 6 tt, spíš 7 tt. Jinak aby ti bylo špatně to je opravdu ještě hodně brzy, to samé prsa a to samé testy. Všechno to má jednu příčinu, hormony by se ti teprve začínaly vyplavovat a ve velmi malém množství na to, aby tě to nějak ovlivňovalo nebo to dokonce změřil test. Vypadá to spíš na psychosomatický problém. :-)

  • Čekám čtvrté miminko... Ani u jednoho sem nic nepoznala... Naopak když sem těhotná nebyla, dala bych ruku do ohně za to, že těhotná jsem :D Jinak dvě miminka jsou z kapičky lásky :-p
    Počkej na MS a až potom můžeš něco řešit :)

  • To je psychika :-D Prestali ste s ochranou tak máš niekde v mysli ten vzorec, že bez ochrany bude bábo. Hormóny tiež vedia posrandovať, ja mám jeden cyklus prsia citlivé už tri dni pred ovulkou a ďalší mesiac na mňa PMS kašle. Kamarátky nepočúvaj, kdesi čítali ch..oviny očividne. Jasné, otehotnieť môžeš aj z kvapky, ale teraz sa o príznaky tehotenstva nejedná, na tie je v tejto fáze cyklu príliš skoro. Ako bolo už napísané, testuj až po vynechaní ms.

  • Kamkri23.5.2019 13:26

    Na příznaky i test je příliš brzy. Takže to, co cítíš určitě neznamená, že jsi těhotná. Pokud ti kamarádky tvrdí opak, neví o čem mluví. Leda, že bys byla těhotná už z minulého cyklu. Ale to by test ukázal.
    Jinak, testuj až při vynechání menstruace, jinak jsou to vyhozené peníze.

  • A jaka byla posledni ms? Taky je mozne, ze uz jsi tehotna mesic :-) obcas se ms dostavi normalne i pres tehotenstvi, obcas je jina, treba slabsi... Treba to bylo spineni pri uhnizdeni a tys to povazovala za ms..
    Pak by ta nevolnost ted mozna byla... :-) ale to uz by ti ted asi ukazal test.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist