Co s obnošenými botami pro děti?

Otázku položila: terryk 1.9.2017 11:11

Holky, ráda bych se zeptala, jak to děláte s botickama po dětech? Jde mi konkrétně o to, že dítko je nosí třeba čtvrt nebo půl roku, než jsou mu malé. Stojí to děsný prachy, tak mi přijde líto je pak vyhodit. Zároveň se mi je ale už moc nechce dávat dítěti mladšímu, pac někdy mi ty boty přijdou krapet opotřebené. Jak tohle řešíte?

  • 12.12.2018 14:42:17 - yamd smazala odpověď od Ivanka386

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já zatím tohle neřeším,ale prodala bych to na bazaru,třeba sbazar :) Tam se to podle mně určitě prodá,lidi to hodně kupujou,i když je pravda,že by děti měly nosit nové boty. Ale všechny maminky na to nemají a rady to koupí.

  • jitkab19821.9.2017 11:55

    Já jsem měla původně v plánu je všechny prodat, ale pak jsem si to rozmyslela. Švagrová chodí s malým na rehabilitace s nožičkou a ta rehabilitační jí prý řekla, že vůbec nevadí, když si ty botičky schová pro druhé dítě. Takže jsem si nakonec říkala, že si je taky nechám. Protože třeba za první botičky jsem dala skoro 1200 a malý mi je nosil v době, kdy se jen vozil v kočárku a jak začal chodit, tak asi za měsíc jsem zjistila, že už mu jsou malé (a asi byly už nějakou dobu než jsem to zjistila). Jsou skoro nové, tak mi je i bylo líto dávat pryč.
    Ty další už jsem raději tak drahé nekupovala, ale má je dost okopané, tak alespoň na lítačku pro druhé dítě to stačí.

  • Holky u nás botičky dědí. Pokud nejsou na odpis nevidím v tom problém. ;-)

  • Marlena1.9.2017 14:28

    Já jsem třeba schovávala boty po dceři pro druhátko a narodil se nám chlapec s úplně jiným tvarem nohy. :-D Dcera má úzký kotník a úzké chodidlo, syn je puclík a má nožku spíš buclatou s vysokým nártem. Nehledě na to, že teda kluk po holce toho moc nosit nemůže ;-) Tak mám v plánu boty prodat na bazaru, ale ještě jsem se k tomu nedostala.

  • marketaj1.9.2017 14:45

    Ja ted zacala prodávat ty ktere uz nemuzu dat jonasovi. Takze ze 4 paru jsem dva prodala. Kdyz kouknes na bazarky, tak uvidíš co se za kolik prodává.

  • Vsechny boty prodavam. Kupuju kvalitni znackove,takze okamzite jsou prodané. Pouzite boty se mi nelibi davat dalsimu diteti. Dite si tvaruje do tri let nohu a kdyz mu boty nekdo "predslapne" tak uz se noha nevyviji "dle sveho" ale dle toho,jak je bota vyslapnuta. Ted jsme za sezonu kupovali ctvery boty jak ji roste noha 8-o

  • ivcule11.9.2017 23:08

    My teď čekáme druhého kluka a taky jsem o tom přemýšlela. Botičky, co měl první nejsou vůbec obnošené ani okopané, ty zas použiju. Pozdější botičky budu řešit dost individuálně, pokud nejsou sešlapané, koupím novou vložku a použiju je. To mi poradila paní ve specializovaném dětském krámku s obuví. Bačkůrky nosil hodně, tak je buď vyhodím nebo dám do kontejneru s oblečením na charitu, třeba se ještě budou někomu hodit.

  • Ahoj, já botky prodávám :-) . Já sama bych dceři nošené boty nedala, protože byť jsou děti lehké, stejně botu trochu vyšlápnou. Některé maminky na tom ale nejsou finančně tak dobře, tak jsou rády, že koupí pro své děti kvalitní boty za hubičku. Objednávám už od prvních bot dětské boty superfit z https://www.kkboty.cz/superfit/ a jsem s nimi spokojená :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist