Co s mým ex-přítelem?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393711 22.6.2018 17:50

Asi jsem se poprvé takto moc zamilovala (je mi 15).. upozorňuju, že děsně ráda píšu slohové práce, takže se budu dost rozepisovat a tohle nebude rozhodně krátký. A předem se omlouvám za chyby v textu.
Začalo to rok zpátky, kdy jsme si začali psát. Nic výjmečného. Prostě kluk ze stejného města, kterej je poměrně hezkej. Často mě zval ven, ale já odmítala.. Minulý rok někdy v říjnu jsme se poprvé potkali venku. Musím říct, že jsme se neměli moc rádi. Neustále jsme si nadávali, kopali do sebe a tak. Ale tak známe to holky.. co se škárdlívá to se rádo mívá.. Toho roku v lednu mě vytáhl s nim ven. Byli jsme venku a on byl na mě hodnej jako nikdo jinej předtím. Furt jsem si ho držela od těla, ale pak, když mě doprovázel domů, tak jsme si dali nějakou sázku a on ji vyhrál. Musela jsem mu dát pusu.. Jenže v ten moment to mezi náma zajiskřilo.. po chvilce jsme se už líbali.. Když už jsem musela fakt domů, abych nedostala vynadáno, tak jsem se ho zeptala o co mu celej den šlo.. Odpověděl mi, že by mě asi chtěl.. Celý zbytek dne jsme provolali.. Staral se o mě.. Další den jsme byli u něj. Byli jsme u něj v posteli, líbali se, poslouchali písničky, smáli se, kouřili (byla jsem kuřačka i před tím, ale to je příběh zas o něčem jiném, proč jsem začala). Nic víc jsem nepotřebovala.. Jen on, jeho rty, jeho úsměv, jeho doteky, nicotin a hudba. Netrvalo moc dlouho (oba dva máme ve zvyku věci uspěchat) a začali jsme spolu chodit. Byl to vztah jako z pohádky.. Byli jsme furt spolu a když ne, tak jsme spolu volali. Moji rodiče měli rádi jeho a jeho rodiče zas mě. S jeho kamarádama jsem si rozuměla a dost přátel jsme sdíleli.. Po nějaké době jsme se spolu vyspali (ano.. možná si myslíte, že jsem hloupá, ale můj první to nebyl a navíc jsem ho fakt milovala a doufala, že to vydrží+už předtím jsme spolu něco měli ale nikdy to nebyl sex). Pak mi dal pár týdnů na to konec.. Den předtim jsme byli ještě u nás a všechno bylo fajn, dokonce jsme si domlouvali s rodičema dovolenou. Večer mi ještě psal, ať za nim jedu hned po škole, že končí dřív a že bude mít volnej byt asi. Ale dal mi místo toho konec. Byla jsem na dně.. Pár dní na to jsem se dozvěděla, že si našel holku, která je starší, než on.. Stejné jméno, stejná barva očí i vlasů.. nechápala jsem to. Začalo se ke dostávat, že začal chodit každej den do klubů, že bere drogy a bůh ví co všechno. Deprese se dostala na denní pořádek. Nenáviděla jsem sama sebe a ze všeho jsem se vinila. Vlastně do teď se tak nějak vinim. Nevěděla jsem, co je na ni tak zvláštního a co je na mě tak špatně, nebo co jsem udělala špatně.
Týdny plynuly a najednou mi začala psát ta jeho nová přítelkyně. Nenáviděla mě. Vyhrožovala mi. Upřímně byla mi dost jedno. Ale jednou jsem se s ní dostala do konfliktu a její kamarádka mi vyrvala kus vlasů.
Najednou už byl květen a on mi napsal, že se rozešli. Den na to mi ráno volal, že ho mrzí, že byl s ní a ne se mnou. Zval si mě k sobě a bůh ví co. Ani nevíte jak se všichni tvářili, když po dlouhé době viděli můj upřímnej úsměv od ucha k uchu. Měla jsem pocit, že mám pro co zas dýchat. Všechny kamarádky, které mi tvrdily, že za mnou zas přileze, si tleskaly :D Každopádně.. neodolala jsem a tak na začátku června jsem u něj byla.. a známe to.. Jak to asi dopadlo? Vyspali jsme se spolu.. Nejsem si úplně jistá jak to teď mezi náma je.. teď si mě zas zve k sobě.. začal mi i víc psát a zve mě i ven s jeho kámošema...
Nejsem si jistá co mám dělat.. nechci o něj přijít a upřímně mi to takhle asi i vyhovuje.. Chci ale vědět jak to mezi náma je a jestli do toho mám plést city nebo je to jen o sexu bez citů.. Občas když mu řeknu, ať si pozve domů jinou, tak mě odsekne tím, že jinou nechce.. vždycky když jsme sami, tak mi lichotí.. a venku se na mě furt směje a mrká na mě.. Jsem šťastná, ale zmatená... prosím poraďte mi a děkuju, že jste to dočetli až sem.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Měla jsem podobného přítele,když se na mě vykašlal poprvé,probrečela jsem 4 měsíce,pak prosil o šanci a já mu jí dala a hádej co? Za 3 měsíce udělal to samé..Je na tobě jestli se chceš spálit znova,ale takový lidi se nezmění nikdy..Záleží na tobě jestli to chceš znova:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist