Co nosit v létě?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #411564 11.5.2021 5:00

Ahoj holky,chci se zeptat spíš obézních slečen
Přes karanténu jsem přibrala 25 kilo,(což je dost k výšce 160 mít 88 kilo),předtím jsem taky byla obéznější ale nějak moc.
Je mi jasné že ty kila do léta už neshodím,už teď začala sezóna šortek a plavek,jde mi o to co můžu a nemůžu nosit? Mám větší stehna,břicho a ruce..
Miluju tílka se "špagetovými" ramínky a upřímně i uplé bodyčka ale to nosím jen doma,ven bych v tom asi nešla..Miluju logicky rifle a mikiny,v tom jako hrošík nevypadám..Mám nosit teda jen volnější oblečení? Sukně a šortky nosit asi nemám že? Prostě bych chtěla vědět jak se oblékat v létě aby jsem se za sebe nemusela stydět-chápete :) Předem děkuju za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • důležité bude nastartovat metabolismus. to, že se "kvůli karanténě" přibere tolik je spíš výmluva na to, že člověk jedl jak neměla nechtělo se mu hýbat.
    mně se povedlo loni od června do října zhubnout 12kg. ale chce to nastartovat metabolismus, dbát na správnou stravu - přemýšlet co jím a necpat se kde čím.
    a co nosit za oblečení? rozhodně není vždy výhodou oversize a "vytahané"věci - naopak to kolikrát upozorní na to, že jsou kila navíc. šaty i sukně jsou dobrá volba - neměly by být zrovna moc uplé, špagetová ramínka taky nebudou to "the best", ale záleží i na vás, jak ta "kila" budete nosit. jsou ženy, které jsou krásné i s více kg, protože se prostrě umí v nich chovat a jsou spokojené samy se sebou. a co by jste chtěla nosit když bude 30°C? mikinu a rifle? vždyt je to nesmysl ;-)
    ale primárně než co na sebe bych přemýšlela co se sebou ;-)

  • Ahoj. Jako dlouhodobě obézní ti můžu popsat svůj šatník a způsob oblékání, aby sis nemyslela, že teď musíš nosit jen pytle a schovávat se ve stínu :-p. Hodně mi záleží na prádle, protože to tvaruje jakoukoli postavu. Takže vybrat správnou podprsenku, kalhotky, aby se nic nezařezávalo, pořídit si pod šaty (kvůli tření mezi stehny) i kalhotky s nohavičkami. Ty jsou většinou zakončeny krajkou. Legíny mívají super v Lindexu, netrhají se mi a mají opravdu velká čísla. teď si libuju ve tvarujících kalhotkách s vysokým pasem. Ano, vím, je to dost peněz, ale není nic horšího, než se cítit jako rozkydlá hromada. Šaty nosím v létě pořád, potom bermudy, delší trička, legíny, Nakupuju jako každý člověk, i barevnější svršky s květovanými vzory, nebo drobnými vzory. Kombinuju vzory s jednobarevnými věcmi. Hlavně dodržuju svou velikost, nejdu do větších, ani do menších věcí, abych si zbytečně nepřidávala. Pro holku, která má kila navíc teď takhle rok, to bude asi těžké, ale máš štěstí, že v obchodech jsou opravdu pěkné padnoucí věci v dané velikosti. Chce to zkoušet. Jsem vyšší, tak ty věci většinou zkracovat nemusím, ale mám kamarádku, která má též 160cm a taky na sebe vždy najde i ve velikosti 48. Držím palce. když se budeš v oblečení cítit dobře, tak se ti i ta kila budou nosit líp, a hlavně procházky, mezi lidi atd. pro zvednutí nálady doporučuju. Na hubnutí se musíš taky naladit. A kdo po tom roce covidu nemá problém s blbýma náladama.8-.

  • ivannavratil38613.5.2021 1:56

    Ahoj 411564 ;-)
    jako muž mohu říci, že se mi líbí hlavně to, když žena nosí zdravé sebevědomí. Ty máš před sebou tři možnosti - 1) budeš brečet a nic se nezmění 2) naučíš se oblékat s pár kily nahoře 3) zatneš zuby, zahodíš výmluvy a mákneš. Ono je trochu jedno, jestli je, nebo není plavková sezóna, když pořád chodíš v teplákách, ne? :-D Někde jsem o tom četl, myslím, že to bylo na https://www.cerstvezpravy.cz/ - v jednom periodiku tam psali o pozitivním přístupu k vlastnímu tělu. Něco ve smyslu, že kromě "fyzické potravy" mu máš dopřát i "psychickou potravu". Dává to trochu smysl? Pokud ne, doporučuji článek dohledat, byl zajímavý.

  • Ivana3511.5.2021 6:15

    Ahoj řeším podobnou věc mám 155 cm a skoro 76 kg. Jsem už bezradná nesladím piju čistou vodu nejím pečivo zmenšila jsem porce měsíc a půl cvičím a váha ne a ne dolů. Taky budu ráda za nějaké typy co nosit.

  • sisterrys12.5.2021 21:46

    Mám 164cm 80kg. (Teď tedy výhodu, že jsem těhotná, tak ten pupek nemusím schovávat :-D). Člověk by měl nosit to, v čem se cítí dobře, plus mít trochu soudnost, ale zase se nemusí schovávat do "pytlů". Volné oblečení obecně spíš kila boubelkám přidává. Naopak je třeba zvýraznit nejužší místo na těle (u mě po prsy) a to zvýraznit, obtáhnout.
    Ráda nosím šaty, s větším výytřihem, buď přestřižená pod prsy a volně od nich splývající nebo rýsující místo pod prsy k pasu a nad pupíkem se rozšiřující. Super je taky princesový střih. Pak nosím sukně buď dlouhé ke kotníkům nebo ke kolenům, případně těsně nad ně. Oboje spíš rovné nebo do mírného A. Kraťasy taky nosím, ale ty fakt jen nad kolena, kratší ne, ty mi pak moc zvýrazňují široká stehna. Věci na špagetová ramínka jsou pro mě pasé kvůli velkým prsům a nedávala bych je ani k silnějším pažím. Ale tílka se širokými ramínky nosím běžně. K sukním i kraťasům je duležitá delka vršku. K sukním nosím do nejširšího místa na břiše, ke kalhotům k bokům.
    Člověk se musí smířit s tím, že holt není modelka, ale i tak se dá hezky obléknout;-)

  • To my teda s přítelem chodíme po baráčku skoro ve spodním prádle. A o karanténě? No tak to se sem snad ani nesluší psát, holky. Já bych se zase rozepsala o tom, jak jsem nakoupila nějaké elegantní obleky pro partnera, ale to vás určitě nezajímá. Radši vám dám tip na to, jak na internetu při nákupech ušetřit. Mrkněte na http://kuponozdroj.cz

  • Já teda osobně pořizuji oblečení z této stránky zde - https://armik.cz a je to tedy jak oblečení na léto, tak i třeba na podzim a vlastně všechny roční období. Ono je to hlavně o tom, jak si to člověk všechno nastaví a co všechno si najde :) No, tak se mrkněte a uvidíte sami, žejo. Nikoho do ničeho nutit... Co jsem, že.

  • zoink4.6.2022 12:54

    Ahoj, já myslím, že je to o zdravém sebevědomí, i silnější ženy se umí hezky obléknout a když jsou samy se sebou v pohodě, vyzařují to i navenek. Teď máme léto na spadnutí, takže klidně letní šaty, já teď objednávala na stránkách https://www.bellas.cz/letni-saty/ a mají opravdu hezký výběr, koukni, věřím, že vybereš nějaké, co zvýrazní Tvé přednosti a naopak zakryjí partie, se kterými spokojená nejsi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist