Co na bolest?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43541 29.9.2011 17:17

Dnes jsme byla u zubaře na pohotovosti, mám zánět v zubu. Chtěl mi napsat antibiotika. Řekla jsem mu, že jsem těhotná, tak mi dal jen dobrou radu ledovat, ledovat, ledovat. Bolí to jako blázen. Minulou noc jsem vůbec nespala. Nevíte, jaký prášek bych si mohla vzít?



















Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8929.9.2011 17:25

    Zkus Paralen, ten jednou za čas nevadí.

  • jasomka29.9.2011 17:46

    ahoj, mě na začátku těhotenství trhaly zub, měla jsem pusu oteklou jako blázen a doktorka mi předepsala augmentin antibiotika a říkala že ty mi neuškodí a to samé mi potom říkala i doktorka na gyndě a ještě dodala že neléčený zánět nadělá větší paseku, ale tak zkus ten paralen ale asi jen 1 denně. Taky kamarádka mi radila že na tom bolavém zubu mám rozkousnout hřebíček (koření) že ten to znecitlivý, nikdy jsem nevyzkoušela ale švagr se po tom spíš poblinkal a ještě já jsem si to bolavé místo vyplachovala šalvějí, ta je na zuby nejlepší ale nesmí ji pít těhotné, tak jsem jen kloktala a pak plivala :-) tak ať už tě to nebolí papa

  • Mě v lékárně řekli že v prvním trimestru žádný prášek.Tak se porad se svým gynekologem.

  • Ahojky, já jsem na bolest zubů používám ústní vodu a pastu zelenou Elmex. Je právě na záněty. Čistím si zuby několikrát denně a opravdu se to zklidní.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist