Co mám dělat ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #306247 16.12.2018 9:53

Ahoj,
nedávno jsem tu psala dotaz https://www.womenzone.cz/poradna/otazky/Co-dal-212971#a420096, že mám přítele s kterým to poslední dobou hodně skřípe a potkala jsem kolegu s kterým naopak si dobře rozumíme. Včera jsme se s tím kolegou opět viděli, pracovně. Mám uplně poblázněnou hlavu, nejen, že se mi o něm velmi často zdá, ale několikrát jsme si i psali a prostě... Jsem z toho poblázněná. Dnes jsme se bavili, říkal mi hodně věcí o sobě a zjistili jsme, že toho máme celkem dost společného. Bohužel v něm nedokážu číst, takže nevím jestli i on mě má třeba trochu v hlavě nebo ne. Každopádně já jeho ano. Když jsem jela domu za přítelem na jednu stranu jsem se těšila, na tu druhou jsem si říkala proboha proč to dělám.. Holky jsem zoufala, s přítelem je to furt jak na houpačce, každý jsme jiný a nerozumíme si. Před týdnem jsme se ž skoro rozešli a já jsem mu řekla, že si odpoledne po práci přijdu zbalit věci a on že ok. Jenže když jsem přišla domu měla jsem vysokou teplotu a bylo mi hodně blbě tak jsem zůstala.... Dva dny to bylo ještě blbé ale pak zase lepší. No prostě jedna velká houpačka. :/ S tím kolegou si rozumíme poměrně dobře a vím, že ho tolik neznám ale prostě z něj mám uplně poblázněnou hlavu. Jak už jsem zmnila výše, často se mi o něm zdá, byla doba kdy i každý den, teď už je to lepší a celkově určitě každá znáte ten pocit, když jste z někoho vedle a poblázněné.
Potřebovala bych to pobláznění nějak eliminovat. Nejraději bych toho kolegu pozvala ven, ale je mi to hloupé vůči příteli, nedokážu mu pak lhát. Mám i už teď výčitky, protože si už s přítelem nedokážu moc představit budoucnost a tak vlastně hledám někoho s kým by to šlo.... Na druhou stranu se s ním nechci rozejít. Nechci být sama a pořád ho mám ráda. Já vím, že je to blbá otázka a stydím se to sem vůbec psát, ale chtěla bych se zeptat, jestli jste se některá také ocitla v takové situaci jak jsem teď já a jak jste to řešila ? Prostě co mám dělat ? :/
Děkuju všem

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, je videt, ze vam to s pritelem proste neklape uz delsi dobu a ze ho nemilujes. Ze si s nim nedokazes predstavit budoucnost. Taky puses, ze ho mas RADA a nechces byt SAMA. Ale mit nekoho rad neznamena milovat a rozejit se s nim nechces kvuli strachu ze samoty. Ale to prece neni to, co by mel vztah prinaset. Myslim, ze nema cenu to s pritelem dal tahnout. Rozesla bych se s nim a dala sanci tomu kolegovi z prace. Jde videt, ze ses zamilovala a tahne te to k nemu, takze stejne tam ten vztah s pritelem cenu nema. Ale nedavej si s nim zadne rande na zkousku, kdxz jeste budes s pritelem. Ten vztah ti nic neprinasi v pritomnosti, ani v budoucnosti, takze nejdriv rozchod, potom muzes usilovat o toho kolegu.
    A i kdyby to nahodou nevyslo s tim kolegou, urcite bys casem potkala nekoho jineho. Ale zustavat s nekym, koho nemilujes jen, abys nebyla sama, je na nic. Seber odvahu a zarid si zivot tak, jak chces TY. :-)

  • dancewomen16.12.2018 13:58

    Pokud Vám to neklapne s přítelem,tak se s ním rozejdi bez ohledu na toho nového,určitě s ním nezůstávej,protože nechceš být sama,to je hloupost!

  • janalab16.12.2018 16:21

    Taky bych si to doresila napred s pritelem, pokud si neumis predstavit s nim budoucnost je zbytecne to prodluzovat. A az nebudes muset resit nefunkcni vztah, uvidis, jak se to bude vyvijet s kolegou nebo treba nekym uplne jinym a novym...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 484 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist