Co koupit k narození miminka.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #658 30.9.2012 16:19

Brzy budu tetou, nevím co mám koupit sestře (nebo miminku) k narození miminka. Nevím co se k tomuhle hodí :)

  • 03.06.2015 14:21:32 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Andrea06028930.9.2012 16:25

    Dělají se dorty s maličkým marcipánovím miminkem , jsou opravdu dokonalé ! :)
    http://www.google.cz/search
    Ale to je opravdu , až na přivítanou doma :) .
    Pokud chceš dát dáreček u v porodnici , tak bych vybrala něco malého co maminka či miminko potřebují . Já jsem například s kámoškou koupila kolotoč nad postýlku , protože byl potřeba . :)
    Bo bych to viděla na nějaké pěkné body , frčí těď roztomilé nápisy . Je také možné udělat nějaký balíček , který bude například obsahovat dudáček , lahvičku , bryndáček a nějaké to chrastítko , to se vždycky hodí .
    Je opravdu mnoho možností ;) , tak pěkný výběr - určitě na něco příjdeš . :)

  • Pro narození miminka se dá opravdu najít spousty věco co se mamince bude hodit:-) já jsme hrozně byla ráda za kosmetiku kterou mi koupila kamarádka s kamarádem bylo tam fakt všechno :-) Pak třeba chrastítko,knížečku od narození kam maminka může psát jeho "knížečku" kdy objevilo miminko ručičky,nožičky kdy se poprvé usmálo a pod.Je toho dnes na miminka opravdu hoodně

  • já dávala kamarádce k narození synka nějaké drobnosti pro malého (netekoucí hrneček, plyšáka s vyšitým jménem malého a jeho datem narození) a jako hlavní dárek bylo velké album na fotky, ze kterého měla velikou radost, protože všichni dávali prckovi oblečení, že to ani nestihl unosit a album nedostala ani jedno. Já k narození prcka taky podostávala vesměs věci, co jsem nepotřebovala a nejvděčnější jsem byla za plíny, těch není nikdy dost.

  • jestli darek do porodnice, tak neco uzitecneho - vlhcene ubrousky, jablicka ci banany pro maminku, nejaky kousek obleceni, nejakou mensi hracku, na obleceni doporucuji: www.cool-baby.cz :)

  • duramura30.9.2012 18:30

    krasne a prakticke zaroven sou plenkove dorty :-) daj se nakonec i vytvorit doma
    http://www.babycake.cz/

  • Normální maminy ocení praktické dárky - té poslední jsem přivezla balík plen (přesně řekla, které používá), plyšáka včelího medvídka, co zpívá všechny jejich písničky, a asi 7 různě velkých a různě barevných rámečků na fotky z jedné série - na miminko. Vše se hodí.

  • My jsme vybavení pro malou kupovali přes http://www.hyperzbozi.cz/detske-zbozi. Vybrali v obchodě a pak se podívali na ceny sem – rozdíl byl i několik stovek. Doporučuju.

  • Ahojky já jsem kupovala dárek minulý týden také svojí sestře k narození miminka,atedy narodí se začátkem srpna ale ona si vybrala sama co potřebuje a to jsem fakt uvítala, že jsem nemusela nic vymýšlet a vím, že to využije a nebude to ležet někde v koutě jen proto,b že tobyl dárek!!! Vybrala si totiž tento fusak:http://www.dupydup.cz/fusaky/emitex-fusak-monti-3v1-25-barev-postovne-zdarma/ a to je myslím dobrý dárek. Nemluvě o tom, že jsem je našla v akci a s poštovným zadarmo...To ale nemusí ségra vědět. Každopádně teď mám jet ještě za spolužačkou kterou jsem neviděla asi 3 roky a ta má měsíční holčičku a nevím, co jim přivést. Řekla mi že všechno mají...Pleny používají ty látkové tak nevím!!! Nějaký tip? Něco originálního ale né drahého...tak do 500...

  • Nejlepší kamarádce se před měsícem narodily dvojčata, takže jsem hned vymýšlela, co bych jim mohla nadělit. Při narození prvního potomka jsem jim dávala knížku "Mých prvních 5 let" a byla z toho nadšená, moc se jim to líbilo. Tak jsem chtěla zase něco podobného na památku a nakonec jsem vybrala krabičky na otisk nožiček, to je myslím hezká památka https://www.kasparek-baby.cz/baby-art-magic-box-butterfly-tropical-otisk-30686/. K tomu ještě dokoupím aspoň dva balíky plenek a snad jim to udělá radost. Oblečky má ještě po synovi a pak hodně od známých, takže nad tím jsem ani neuvažovala. Ještě jsem je neviděla, tak až teď mezi svátky se potkáme :)

  • Přikláním se k praktickým darům ;-) Kolegyni z práce jsme nechávali dělat moc pěkný plenkový dort. Plenek má budoucí maminka spotřebu ze začátku tak 8 denně, takže jí to zároveň potěší i uleví. Do dortu jsme si nechali pro kokegyni schovat i flaštičku, pár dudlíků a praktický dárek byl na světě. Můžete pro inspiraci kouknout na facebookové stránky Dárečky pro ne/narozené drobečky (https://m.facebook.com/dareckyprodrobecky/).

  • Na ty plenkové koše moc nejsem, nepřijde mi na tom už nic moc originálního. S holkama jsme naší klogyni, co odcházela na mateřskou objednaly tenhle cupcake balíček www.floby.cz/floby-kytice/cupcake-pro-chlapecka/ pro miminko a do toho jsme nechaly zakomponovat kosmetiku pro maminku :)

  • No, podle mě by mohl být pěkný dárek například i nějaký box na hračky. To je věc, která se docela hodí. Jestli můžu mít tip, tak docela praktické boxy na hračky mají třeba tady: https://www.emako.cz/textilni-nadoby-pro-deti/

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist