Co je normální v období dospívání?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #423226 15.4.2020 18:59

Dobry den,
jsem v obdobi dospivani. Zajimalo by me, jestli je normalni mit obcas divne myslenky, obcas hodne spatne nalady nebo nechut do zivota. Lepe receno, chtela bych se zeptat, kde jsou hranice normalniho chovani v dospivani. A take, zmeni se nejak lidska psychika po skonceni puberty, respektive muzu se pak citit po psychicke strance lepe nez ted, nemit tak caste stridani nalad atd. ?

Dekuji predem za odpovedi
Pekny den

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, nepises sice kolik ti je, ale tipuji 12-14 let. Vše co popisuješ je normální. Až puberta skončí, což bude někdy v deváté třídě, možná dříve, hodně věci se srovná. Jak tvé myšlenky, tak nalady. Já když byla před dvěmi lety v pubertě, tak to se mnou mávalo tak ,ze jsem brecela kvůli každé kravine nebo vybouchla do takové míry, ze jsem parkrat schodila stůl.. Řeknu ti to takhle.. vybusnost i naladovost mi zůstala, jenže jsem tyto vlastnosti měla i když jsem byla mala. Pubertou se akorát z intenzivnili. Chápu, ze mas různé chutě, jak co se tyče sexuální stránky, tak třeba i cigaret atd.. Některé vlastnosti ti i po pubertě zůstanou, ale nebudou tak intenzivní to se neboj.❤️
    Dam ti jednu super radu, ať ti je hrozne sebe víc nedělej blbosti.. cigarety ani trávu ani si neublizuj. Budeš toho akorát litovat. A jestli najdeš kamarady, kteří te budou chtít osahavat, tak vem rozum do hrsti a nenech se. Já se třeba takhle osahával nechala a teď na to koukam jako na kravinu.. stejný nudes, neposilat! Drz se a hlavně na sebe dávej pozor!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist