Co do porodnice?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #387742 3.2.2019 16:13

Zdravím, dámy. Začínám přemýšlet co bych si měla sbalit do porodnice - mimo takový ten klasický seznam který nemocnice určila. Četla jsem že někdo si bral třeba kojící čaje - jaký na to máte názor? Ma cenu jej vzít sebou? A případně co dalšího byste ještě doporučily, co vám třeba usnadnilo pobyt na šestinedělním oddělení? Díky za tipy a názory. Hezké odpoledne!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • na tohle téma je tu už spousta zodpovězených dotazů, podívej se přes vyhledávání v poradně. Jinak kojící čaj určitě ano, ale ve spoustě porodnic je už standardně k dispozici..

  • Za mě - kojící podprsenka k ničemu - kupovala jsem až dýl podle toho jak se prsa nalila, měla jsem volné sportovní podprsenky a šlo mi to s nimi dobře. U nás mají v porodnici kojící čaje k dispozici, to samý porodnické vložky. Já mám zabaleno - 3 noční kojící košile, nějaké ponožky, síťované kalhotky, 2 ručníky, hygienu, župan, boty - omyvatelné ( může je znečistit odtékají voda a podobně ). Tužku papír, doklady, nějakou vodu, foťák, nebíječku knihu.

  • stupidiack3.2.2019 18:21

    Podle mě je naopak potřeba kojící podprsenka a naopak kojící noční košile ne, ty jsou v porodnici k dispozici. A naopak ty porodnické vložky si musím obstarat sama - myslím, že je to vždy porodnice od porodnice a je třeba si zjistit (třeba na internetových stránkách), co všechno poskytují a co už ne. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 198 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 686 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist