Co do kocarku?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #373061 26.8.2017 18:32

Ahojky, za par dni mam TP a uvedomila jsem si, ze pokud nebudes jeste zima, tak nevim co dat miminku do kocarku? Do autosedacky mam takovou lehkou decku a pripadne fusak, ktery je vhodny na podzim/jaro a lze dat i do korbicky. Na zimu mam fusak, ale nemam poridit jeste nejakou perinku do kocarku a polstarek? Nebo myslite, ze bude stacit ten podzimni fusak, plinka pod hlavicku a ta lehci deka, kdyz nebude jeste zima :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Peřinka do kočárku s polštářkem se nazyva obvykle plymo a jsou jen na okrasu a ne na uzitek pro zahřátí.
    Na zimu sem měla teplou zavinovacku nebo fusak. Pod hlavicku jen plenu, polštářek z plyma spíš za hlavičku na ozdobu. Minimálně do roku dítě polštář nepotřebuje.

  • sisterrys26.8.2017 21:25

    Mám květnové dítě a na chladnější dny na jaře jsem používala zavinovačku a na to dečku. Na podzim jsem dávala silnější deku a v chladnějších dnech jsem oblíkala fleesovou kombinézku nebo pak ještě teplejší a na to tlusčí deku. Deky osobně jsem nekupovala, sešlo se mi jich kvantum různě hřejivých a skoro všechny jsem využila, buď doma nebo v tom kočárku. Peřinka mi přijde na nic, dítě ji stejně odkope, do té deky se dá zabalit. Polštář do roka určitě ne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist