Co delat, kdyz se pritel pri obcasnem napiti neumi chovat k zenske?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #210205 25.10.2015 18:05

Ahoj holky,co delate v situaci,kdy pritel pije treba jednou za mesic a da si tak do nalady a potom prijde domu a chova se hnusne k zenske,tolikrat mi sliboval ze stim prestane,ale marne.navic sem ve 3mesici,takze o to hur to snasim,diky a rypalky prosim nekomentovat

  • 25.10.2015 18:06:08 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Když mi bylo nějakých 11 let,tak máma žila s chlapem, který hrál automaty a hodně pil. Když přišel domů, chtěl se s ní hádat, provokoval, ona nebyla zticha,a tak ji zmlátil. Já to vždy viděla a jednou jsem tam vlezla, aby to máma neschytala a byla to pěkná slupka.. Máme trvalo, než se rozhodla vztah s ním ukončit a nechala to zajít tak daleko, že ji zmlátil do bezvědomí. Já si z toho odnesla strach z hádek, křiku, nepiji,přítel též ne a jaký koliv prudký pohyb mi to vrátí a zase to násilí vidím. Díky tomu jsem i hodně chladná, možná, že kdybych s tím nežila 5 let a nekoukala na to,bylo by to jiné. Takže být tebou, otevru oči ať tvoje dítě nedopadne jako já. Takový člověk jen slibuje, ale většinou s tím nepřestane.

  • Nikdy se nezmění. Může ti slibovat, prosit, přísahat, nezmění se to. Myslím, že si to nechceš přiznat, ale v hloubi duše to víš. Je smůla, že čekáš s takovým člověkem rodinu. Proč? Ale to už je asi jedno, to už se nezmění. Co ale změnit můžeš je postarat se, aby tvoje dítě tohle peklo nezažívalo. Takže se seber a odejdi. Není na co čekat.

  • Nikdy nevěř někomu, kdo pije a neumí se chovat v ožralém stavu..
    Nikdy se s chlapem nedohaduj, pokud má vypito.
    Když přitáhne domů, nereaguj na něj, nemluv s ním, dělej jako by tam nebyl. ROzhodně se s ním nedohaduj.
    Několik let nás v rodině obtěžoval někdo, kdo měl s pitím problémy, pořád byli řeči, jak přestane a kdesi cosi. Přestal pít, až když byl hodně velký průšvih.
    Pak byl na léčení, a od té doby klid. Snad to tak i zůstane, ale stejně mu člověk pořád na 100% nedůvěřuje.
    Lituji tě, že s takovým člověk jsi připravená mít rodinu.

  • Single25.10.2015 18:41

    Já jsem zdrhla a rozvedla se.... Respektive ho vyhodila, dům byl můj.

  • Neznám, naštěstí muž nic podobného nedělá. Asi bych mu dala ultimatum a v případě, že by se nezměnil, opustila bych ho.

  • medulinek25.10.2015 18:41

    pokud už několikrát slíbil změnu,šla bych a nečekala až začne takový být i na mimčo

  • Alenkka25.10.2015 20:08

    okamžitě pryč od takového chlapa v alkoholu je pravda, což tedy je zlý člověk, nebudeš to sním mít jednoduché a žít ve strachu by mě opravdu nebavilo, pokud jen slibuje a nic nedělá nevěř mu nezmění se, dokáže se hádat když pije a chce řešit opravdu na tebe nebere ohled, že jsi těhotná, podle mě je to hulvát a souhlasím s anonymní uživatelkou 206470.

  • S chlapem, který by se ke mně choval hnusně bych nebyla! Teď to udělá třeba jednou za měsíc, ale za pár let to už může být jednou za týden a pak ještě častěji. Jestli jenom slibuje, ale skutek utek, tak pryč od něj, nevěř tomu, že se změní!

  • Měla jsem podobnou zkušenost. Poznala jsem ho jako hodného a pozorneho muze,pote se z nej vyklubal psychicky nemocny zarlivec. Nejprve jen po napiti a pozdeji uz i kdyz prisel treba z prace apod. Donutila jsem ho, abychom šli psychologovi.Ten potvrdil,ze pritelovo trauma z predchozich vztahu (ale muze to byt i z detstvi nebo vzor v otci atd.) zpusobilo tohle chovani a ze bez terapie se nevyleci. No,po sezeni mi nejdriv slibil,ze tam bude chodit,po tydnu to cele prekroutil ze neni blazen a ze mam k psychologovi chodit sama. Na tom trval,ze on je normalni a ja blazen. Furt jsem hledala řešení, až jednou pohár pretekl a ja zabouchla dvere a vratila se k nasim. V tu dobu nsem nevedela,jestli taky nejsem tehotna,presto jsem utekla. Tobe to doporucuji taky. Do rodného listu -otec neznamy a nikdy uz s nim nemit nic spolecneho.Existuji i hodni muzi,tak si najdi takoveho. Mozna to chvili pptrva,ale uvidís,ze ho nqkonec najdes a budes rada,ze si nezustala u cloveka,ktery by te psychicky zlomil (ja sama tenkrat zacinala verit,ze jsem,kdyz mi to pritel tak presvdcive rikal)....Hodne sil!

  • Zkusila bych přijít na to jaký má důvod chovat se zle když se opije. Myslím, že to nebude samosebou.

  • Záleží na tom jak často to je a jak moc je to zlé. Můj taťka chodil do hospody normálně jen tak na pokec každý pátek jako zvyk ale když se jednou za čtvrt roku slavili narozeniny kámoše a vypilo se opravdu hodně pamatuji že se třeba s mamkou hádal o blbostech, ale když ho poslala do patřičných míst prostě zalezl, vyspal se z toho a druhý den se omluvil. Jenže ji nikdy nepraštil, jen si zalezl a opravdu to bylo málo kdy. Jinak teď už kamarádů ubylo takže není tak často co slavit takže do hospody už chodí jen jednou za půl roku na ty narozeniny. Ale jak říkám byl sice hnusnej ale spíš se jakoby hádal, ale určitě jí neurážel nebo nebil. Maximum bylo když jí jednou řekl ty seš tak blbá no tak to si pamatuju do teď mamina se nedala a vyrazila ho z bytu za půl hodiny se vrátil s tulipánama který natrhal před domem. Bylo to legrační. Ale třeba soused to byl jiný kalibr ob den tituloval manželku jmény, která mi nahání hrůzu. Jako malá jsem tím dost trpěla, jednou to dopadlo tak, že když se ozvala hádka a pak rána a ticho mamina volala polici a otec vyrazil dveře a vytáhl ho až před dům a ona pak podala žádost o rozvod a odstěhovala se jinam i s dvěma dětmi naštěstí. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist