Co by jste dělaly vy? :-/

Otázku položila: Anonymní uživatelka #38017 20.4.2011 15:32

Ahojte ženy,
asi Vám přijde takhle otázka hloupá, ale...
Jsem ve 21tt a problém je ten, že sousedi mají kočku a když vyjdu ven, buď na terasu nebo na balkon tak furt za mnou leze, tak si nemůžu ani v klidu sednout ven na sluníčko.
Nejen že mám z ní strach, protože je fakt ošklivá(má hrůzostrašné velké žluté oči), ale bojím se i toxoplasmózy.
Mám z té kočky fakt strach, taková diskriminace.. Asi Vám to přijde srandovní, ale..nemůžu ani na chvíli ven, pač tam hned je :-(. A co pak, až bude malé na světě? To ho nebudu moc dát do kočárku na terasu :-(
Co by jste udělaly vy? Koukala jsem na internet a existuje nějaký sprej - odpuzovač koček. Myslíte, že by to pomohlo? Kdybych nastříkala plot a zábradlí na balkóně?
Jsem z toho fakt zoufalá :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mnohem větší pravděpodobnost, že se nakazíš toxoplasmozou je ze syrového masa, nebo případně z toho, že by ses hrabala v hovínkám přímo rukou, což mi přijde nepředstavitelný :D. Navíc jestli jsem pochopila dobře, tak jí sousedi maj asi jako čistě bytovou? V tom případě je stejná pravděpodobnost, že to ta kočka má, jako když si to přineseš na botě. Nevím proč jsou lidi zrovna upnutý na kočky. Stejná pravděpodobnost je u psa. Najdi si o tom něco odbornýho a né nějaký diskuze hysterických budoucích maminek nesnášející kočky. Jinak, když ti tak vadí, zkusila bych si rozumně promluvit se sousedy.

  • Myslím, že ta kočka z tebe cítí ty hormony těhotenský, když jsem přišla ke známým, tak po me ta jejich kočka taky lezla ačkoliv jinak není vůbec mazlící typ. nemusíš mít vůbec strach jak píše Ajuse. Myslím, že když té kočce projevíš trochu náklonosti, tak ti dá pokoj a tím svým strachem to jenom zhoršuješ sama sobě, té kočce je to úplně jedno :D a zkus si promluvit s temi sousedy, dat tam jinej plot at k vám neleze, ze ti to je neprijemny...

  • Já tě teda zase naopak od ostatních - asi milovnic koček - chápu. Toxoplazmozy bych se taky nebála, ale dítě bych pak samotný do kočárku rozhodně nedala. Pokud to jde, řešila bych to taky nějakou zvýšenou zábranou. Třeba i po dohodě se sousedy.

  • V první řadě bych zjistila, zda je kočka očkovaná, popř pořádně odčervovaná jak má. Pokud ne, požádala bych sousedy aspoň o pravidelné odčervování.
    Ale nevím, je mnoho větších nebezpečí, která Tě potkávají denodenně

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist