Clostilbegyt a malformace plodu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #252870 14.6.2015 13:32

Ahoj holky, přirozenou cestou nemám šanci otěhotnět po 3 letém snažení jsem začala užívat clostilbegyt, přítel, který již dítě má mě ale straší, že to není přirozenou cestou, tak jak to má být, ale že je v tom jen chemie a budem mít postižené dítě :( já se teď toho strašně bojím. Můj bráška má po hexa vakcíně adhd s prvky autismu :( Měla jste po těchto prášcích zdravého prcka? Vím, každá jsme jiná a každá to může mít jinak, jen se ptám a asi se chci i uklidnit. Děkuji

HOLKY, VŠEM VÁM MOC DĚKUJI. !

  • 14.06.2015 17:43:44 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem brala při prvním snažení clostik a mam zdravého chlapečka. Při druhém snažení jsem clostik dostala taky a čekám snad také zdravého chlapečka. Clostika brala,bere a jistě bude brát spousta žen,a jistě by ho lékaři nedávali,kdyby způsoboval nějaké vady.. ;-)

  • venysek14.6.2015 14:16

    Tyhle prášky jsou v podstatě umělé hormony. To by pak bylo špatný úplně všechno, i třeba prášky, který se berou na štítnou žlázu. Prostě se jimi doplňuje něco, co může chybět a vzhledem k tomu, že se jedná o prášky, který jsou poměrně hromadně předepisovaným snažícím se ženám a řada z nich díky nim otěhotněla, nebála bych se toho. Od přítele mi to přijde dost hnusný, že tě takhle straší. Zase si uvědom, jaký hormonální koktejly do sebe musí cpát ty, co jdou na umělý oplodnění a taky mají zdravý děti.

  • Alenkka14.6.2015 18:17

    přítel by mě stát při tobě a né tě strašit ví o tom prd, costík se běžně dává, žena toho musí zkusit hodně pro prcka, díky nim se prcek udrží a hlavně vůbec žena otěhotní, neboj se toho postižení nehrozí, jinak by ho opravdu nedávali doktoři.

  • medulinek15.6.2015 8:31

    Mam z toho pocit,zepritel miminko moc nechce. Clistil jev podstate umely hormon, stejne jako jine treba na stitnou tlazu nebo ma prechod i antidepresiva se davaji na vychytavani a doplnovani hormonu. Vsechno tu prochazi tolika testy,ze neni treba se bat.

  • Ahojík já brala proveru,utroš a pak clostík a narodila se mi zdravá holčička.teď jí jsou tři měsíce pryč.

  • take jsem brala clostik a mam zdravou holcicku (3 a pul mesice),takze se nemusis niceho bat

  • To slysim poprve, to by se pak po umelem tehotenstvi museli kor rodit postizene deti. Vysvetli mu to a pokid tomu neveri, tak at mu to vysvetli lekar. Opravdu se niceho neboj.

  • Ahoj neboj, ja jsem pred prvnim tehu brala take clostik a jeste duphaston jelikoz jsem nemela vubec zadny cyklus, a mam zdravou chytrou a akcni holcicku je to nas malej andilek s dablikem v tele a je 100% zdrava :-) a jeste dodam ze jsem musela brat dokonce dvojite davky abych vubec nejakou ovulaci mela, tak vyrid pritely nebyt tevhto prasku tak je v dnesni dobe mnohem mene deti a mnohem vic nestastnych zen ktere nemuzou mit miminka. Drzim palecky at to brzy vyjde :-) nam to vyslo az posledni mesic a po dvou letem snazeni.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist