Clostilbegyt

Otázku položila: Petra24 21.1.2022 22:41

Ahoj holky, chtěla nych se zeptat jaké máte zkušenosti s clostilbegytem. Byl mi předepsán na anovulační cykly 1-0-1 od DC 3-4. Do toho pak utrogestan od DC 17 aby se mi dostavila ms. S utrogestanem zkušenosti mám, ten ten clostilbegyt 😳 můj příběh - moje ms po porodu byla taková, že jsem ji dostávala jednou za 2-3 měsíce takže šance na otěhotnění nulová.. takže mi gynekolog předepsal na 3 měsíce utro,1-0-1, ms krásných DC28 po celou dobu. Pak mi dr řekl, že zkusíme utro vysadit aby jsme věděli jak zafungoval, zafungoval tak že jsem zas bez ms 56 dnů 🤬 takže znova nasadil ten utro. Při kontrole mi bylo zjištěno anovulace tudíž ten clostík 🤨 podařilo se vám holky s clostíkem otěhotnit ? ☺️☺️ Snažíme se přes 2 roky. Omlouvám se za hromadu informací a otázek 🤭

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sajma722.1.2022 12:17

    Po porodu? Tedy už dítě máš? Je to můj názor. Nechala bych to přírodě a zkusila tomu pomoci psychikou nepatrně zaměřenou jiným směrem vyvážený jídelníček, zkusila ženské bylinky a cviky na pánevní dno a hlavně pohodu.
    Já nemohla přijít do jiného stavu a také mi doktor napsal tyto léky, ale je to už 13 let bylo mi po nic blbě od žaludku a ještě jsem měla migrénu. Po nějaké době netuším jestli kvůli užívání jsem otěhotněla, ale bohužel i potratila. V té době jsem měla psychiku v pr.. A až po nějaké době jsem si to v hlavě srovnala a řekla si, že co se má stát stane se. Tentokrát už to vyšlo. Myslím si, že tím, že jsem to přestala řešit to vyšlo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist