Clostilbegyt

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29697 22.6.2011 20:04

Ahoj holky, chci se zeptat jaké máte zkušenosti s tímto lékem. Už rok se s manželem snažíme o mimčo , a teď mi doktorka napsala ten clostilbegyt. Pomohlo to některé?

Holky tak moc děkuji za informnace. Za ty dobré i ty špatné. Tak uvidíme co to udělá se mnou. Jak se s tím moje tělo popere. doufám že pozotivně.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky já ho brala taky a do třetice všeho dobrého ted jsem ve 35tt.Podařilo se nám třetí cyklus s clostíkem.Ale také jsem chodila na kontroli jestli rostou folikuli a když byli dost velké píchli mi Pregnyl.Ale ano nám clostík pomohl!!

  • ahoj, je tady asi tak 1000 diskusí na toto téma.

  • Lucie.S23.6.2011 14:52

    Já nevím, já Clostík taky užívala, ale nakonec jsem šla na IVF. Každopádně, asi možná pomohl. Nevím, říká se, že právě on i po dobrání zůstáva v těle tak půl roku..já nevím, já věřím všem hormonům, co mi dávali, takže nemůžu přímo říct, že bych otěhotněla díky němu, ale určitě mně pomohl se spoustou jiných nesrovnalostí v těle, které mi bránily otěhotnět.

  • Ahoj, já ho brala v kombinaci s Duphastonem a podařilo se hned první cyklus. Měla jsem ho 2x , první těhu nevyšlo :-( Také jsme se velmi dlouho snažili o mimi. Je tedy pravda, že mi nedělal moc dobře, byla jsem unavená, trpěla jsem nevolností a dost jsem přibrala, ale nevím, do jaké míry za to může Clostík, třeba to bylo tím Duphastonem :-)Ale výsledek stojí za to, dá se to vydržet. A také nemůsíš mít vůbec žádné vedlejší účinky.Takže, já na něj nedám dopustit.Držím palečky, všem :-) !!!

  • Nám se po Clostíku nezadařilo. Ale povedlo se to pár měsíců po dobrání

  • ahoj já ho brala dva měsíce a ten třetí se zadařilo a ted sem 24.týden takže mě zabral

  • Ahojky užívala jsem Clostilbegyt asi rok. Bez výsledku, dostávala jsem injekce Pregnylu a tejný výsledek, v červnu to je rok, co jsem se na všechno "vyprdla" a takly bez výsledku, ale aspoň jsem v psychické pohodě, ono, když Ti každý měsíc jen říkají negativní zprávy, nijak to nepomáhá.
    Snažíme se o miminko už 4 roky, ale aspoň tento rok jsem si užila v klidu. :-)

    Myslím, že záleží na každé osobě zvlášť. Nám to nepomohlo a ty výkyvy hormonů nebyly nijak příjemné....

    Každopádně držím palečky, ať se to povede!!!! :-) (nám všem snažilkám!)

    Lucka ;-)

  • S přestávkami beru Clostík už rok a půl. Po roce se zadařilo, ale v 7týdnu jsme potratila.
    Teď beru zase Clostík a nic :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 547 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist