Clearskin

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39737 6.6.2011 7:13

Ahoj, mám 3 přípravky od clearskin a asi položím blbou otázku, alenevím jak to mám brát za sebou..mám čistící pletovou vodu, čistící pleťový gel a čistící masku

Odpovědi správkyň témat

  • jak psali holky: nejprve se používá na omytí gel, po opláchnutí se na tamponek nanese troha pleťové vody a s tou si vyčistíš celou pleť- pozor kolem očí (a pozor někdy pleti nedělá dobře je docela agresivní) já si plť. vodou čistím hlavně nos a bradu tam i přitlačím. Dále pokud je to ráno mažeš denním krémem a děláš pravidelnou činnost - make-up atd... no a pokud je to večer tak ještě před mytím gelem bych doporučila odlíčit nějakou tou odličovací vodou či krémem. Aspoň tak to dělám já, abych neměla černé šmouhy všude. No a masku dělej tak jednou max. 2x týdně, ostatně zezadu na té tubě to máš. Kolikrát je to doporučeno ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj masku nebudeš určitě dělat každý den,nevím jak moc máš akné ale myslím si že 1xtýdně maska stačí.Jinak pro každodenní použití nejdřív umýt gelem a opláchnout a pak dočistit pleťovou vodou a nanést pleťový krém případně makeup pokud ho používáš ,ale pokud máš akné hodně nechala bych to nejspíš dýchat bez makeupu :-)

  • dzusinka6.6.2011 10:03

    Hlavně potom hodně dobře hydratovat, jinak se ti akné bude dělat víc, protože ty přípravky dost vysušují.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist