Clearblue + 2-3

Otázku položila: Anonymní uživatelka #53911 12.3.2012 7:11

Ahojky holky,tak mam novinku,dneska jsem si delala celkem 4.tehu test,predchozi tri byli mamatesty10,první byl duch,druhy silnejsi duch,treti uz byla dalnice a dneska rano digital Clearblue,kde vyslo + 2-3 tzn.v letacku 4.-5.tyden:-)zitra valim k doktorovi,kdy potvrzuji srdicko jen tak pro info?diky;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, taky gratulace. mně si k Dr pozvali na první uzv v 5+2 (počítáno od poslední ms, ale mám cyklus 27-28 dní a ovulku tak 13-14 DC). v té době byl vidět jen váček, v 7+2 už bylo vidět i srdíčko :-) takže v klídku vydrž, domluv se s Dr až tak za týden, ted by nemuselo být nic vidět. Krev mi Dr na hladinu HCG nebrala ani jednou, rovnou dělala UZV.

  • Ja bych radeji take jeste pockala.Je to jeste brzo a nemusi nic videt u me Dr.videl az 5PLUS 5 a kdyz jsem tam byla tyden zpatky tak videl jen zvysenou sliznici a na krev me ani neposlal.Srdicko jde videt az okolo 8tt.Ja tam sla az 40dni po posledni MS.Vazne bych take jeste nechodila a radeji tyden pockala.Drzim palecky a uzivej si to :-)

  • Tak nejdříve moc gratluju :) .. A srdíčko nám dr potvrdil až v 8 tt - teď ti nejspíš vezme jen krev, aby zjistil jestli se HCG zvyšuje a potvrdil těhotenství.Ale pokud jsi 3 tt tak možná ještě ani nic neuvidí - jen nějak shluk buněk,tak se nelekej.

  • ahojky, taky gratuluji, ale myslím, že jdeš trochu brzo, tak se kdyžtak neplaš, kdyby nebylo nic vidět. Já jsem zavolala sestřičce a ta mě objednala podle data poslední ms, aby bylo na ultrazvuku něco vidět, bylo i srdíčko. Zkus si tam zavolat a domluvit se. Hlavně pokud jsi v pátém týdnu, tak opravdu nemusí být nic vidět, užij si to a nenervuj se. Ani se nediv, když Ti řekne doktor, že jdeš brzo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist