Čípek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39857 8.3.2011 9:49

Jsem na začátku těhotenství. S partnerem jsme zkoušeli čípek, ale je moc vzadu a "jako by zmizel :D" vím že zmiznout nemůže ale nemůžeme ho najít :D Je to tak v těhotenství normální? :D
A ještě jedna otázka: při sexu mi přijde jako by se hýbalo celé břicho :D Prostě parner mi k pupíku nedosáhne... Ale něco se tam hýbalo "do rytmu". Partner si pak stžoval že do ničeho nenarážel :D Je to také v pořádku?
Děkuju všem pěkný den a děkuju za odpovědi ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,
    čípek se ti určitě nikam neztratil, jen se posunul nahoru. A proč ho hledáte? Já bych ho nehledala. Nechala bych to být..
    Hýbalo se ti celé břicho?? A nebylo to jídlo v žaludku?
    A partner si stěžoval, že na nic nenarážel? Tak to nechápu... proč si stěžoval? Vždyť když do ničeho nenaráží, tak je to dobře, ne?

  • Tak netuším jak vypadá čípek v těhu ale každopádně ho tam někde máš jen se schoval do jiného místan než jsi zvyklá :-) Je to stejné v průběhu celého cyklu a i přes den se mění jeho poloha a i tvrdost.Dle mé vlastní zkušenosti :-)

  • Lucie.S8.3.2011 13:12

    Hýbalo břicho ??? :D :D :D

  • Ahoj, já teda nejsem těhotná, ale myslím, že je to v pořádku, také si vzpomínám, že se nám to stalo, že se mi normálně rytmicky zdvihovalo břicho. A narážet tam musel asi právě do toho čípku. Fakt ale těžko říct. Jde vidět, že máme na svém těle stále co poznávat :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist