Chybí mi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #365214 12.1.2020 10:30

Ahoj, jsem už zoufalá. Hrozně mi chybí můj kluk. Neviděli jsme se už skoro 14 dní, kvůli tomu, že máme oba zkouškové období a nějak není moc čas. Chtěla bych se zeptat, zda jste se také někdy dostaly do takové prekérní situace a zda to bylo pak všechno v pohodě? Četla jsem na různých internetových stránkách, kde dívky/ženy psaly, že se se svým přítelem neviděly maximálně třeba 3 dny nebo týden a já z toho mám strach, že to náš vztah zhorší nebo to totálně vyprchá, z mojí strany rozhodně ne. Jsme spolu sice poměrně krátce, ale už teď vím, že ho mám moc ráda. Jinak jsme neustále v kontaktu třeba přes zprávy nebo si voláme, ale to nestačí :( Děkuji za veškerou pomoc.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A nevidíte se proto, že nechcete oba, nebo proto, že nechce on? Jak daleko od sebe bydlíte?

  • Ahooj, neboj se, je to úplně v poho. Já to se svým klukem letos měla mít podobně (nakonec se vídáme celkem často i teď ve zkouškovém), ale v únoru budu měsíc na stáži, takže se určitě 3 týdny neuvidíme a taky spolu nejsme dlouho. Vždycky se snažím užít si to, co mi daná situace a život přináší a těšit se na to, co nastane. Nemyslím si, že po tak krátké době by vztah někoho omrzel nebo by to nějak opadlo. Je normální, že se ti stýská, ale nenech se tím ovládnout, soustřeď se na školu, na sebe a buď šťastná s tím, co máš a jak to momentálně je. Je to jen období, co zas přejde ☺️

  • Ahoj, jsem s přítelem 9 měsíců, bydlíme přes dvě hodiny cesty autem od sebe. Vídáme se jen o víkendu, když mám školu (dálkový) tak každý druhý víkend, jednou se to sešlo a neviděli jsme se tři týdny, někdo by řekl, že to není tak tragický, ale často jsem při odjezdu v neděli smutná a pak se mi stýská, ale dá se to no. Většinou to je v pohodě, ale dlouhodobě udržitelný to není.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist