Chutě

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394444 14.10.2018 10:54

Zdravím ženy mám prosbu myslíte že by na testu bylo už něco vidět jsem 8 dní po od včera mi zacali hrozný chutě třeba dnes ráno jsem si musela dát chleba s nutelou a šlehačkou a nebo gulas a k tomu kinder maxi king jsem takový dobytek😀😀😀 nevím co mám dělat.ovulka už byla a ms taky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik14.10.2018 11:21

    Ahoj, pokud myslíš 8 dní po ovulaci, tak to určitě nebude ještě tím, že jsi těhotná. Tělo si občas dělá zásoby, že ví, že je nachlazené. Vytváří si více energie pro zvládnutí nemoci. Také to tak občas mám a těhotná nejsem. Kolikrát i před ms mám větší chutě. S testem bych počkala, až do dne vynechání ms.

  • PMS a nevyvazeny jidelnicek k tomu.

  • stupidiack14.10.2018 14:31

    Myslím, že jsou to klasické ženské chutě způsobené nevyvážeností jednotlivých živin ve stravě, kdy plácáš páté přes deváté. :-) Nebo i střídáním cyklu. Taky to tak občas mám, v jednu chvíli se soustředím na sladké, jindy na slané. Jsem podruhé těhotná a žádné takovéhle extrémy, jak všichni popisují (kyselé okurky se šlehačkou, chleba s medem a hořčicí apod.) mě teda nepotkaly. :-) Mám jen plnou ledničku mléčných výrobků, já je jím teda hodně obecně, ale teď snad nějak víc. :-) Testuj určitě až tehdy, když se nedostaví MS. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 506 odpovědí a 409 708 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist