Chtela bych byt zase tehotna, ale manzel nechce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #368985 15.5.2017 6:09

Holky, kdyby mi nekdo pred par mesici rekl ze az porodim ze budu chtit hned dalsi tak mu reknu ze se zblaznil,ale ja fakt mam pocity ze bych do toho klidne i sla po 5 mesici po porodu..styska se mi po pocitech kdy jsem byla tehu a je mi desne lito jak to leti ze moje miminecko uz neni to miminecko :( mam prvni a je mi 32 a rikam zda vubec nekdy jeste budu mit ty stavy tehu atd..do jakyho roku by jste si udelaly deticky? Muj uz stejne nechce takze mam smulu a tak se muzu venovat na max moji dcerce ♥

  • 15.05.2017 16:36:09 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 15.05.2017 16:36:09 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk15.5.2017 6:39

    V první řadě máš můj obdiv, mně po prvním trvalo rok a čtvrt, než jsem byla ochotná připustit, že bychom mohli mít i druhé dítě:-D a to jsem věru nebyla mladice, bylo mi 34. Takže věkově čas ještě máš. Horší to bude s manželem. Jestli druhé nechce, tak přes to vlak nejede. Můžeš ho zkusit ukecat, respektive si o druhém decku promluvit, ale pokud bude i poté proti, nic s tím nenaděláš, dítě musejí chtít oba.

  • Měla jsem to stejně..ale počkej, ono teď začne s malou být sranda, začne ti všechnu tu energii vracet, bude se učit spoustu nových věcí a bude potřebovat, aby ses jí hodně věnovala. Cca od 18 měsíců jsem viděla, jak strašně moc to synovi dá, když se můžu věnovat jen jemu, povídat si s ním, ukazovat, vysvětlovat..Pak kolem toho 3. roku jsem se začala naopak dostávat do takovýho stádia pohodlnosti "mám všechny ty zoubky, prdíky, plenky atd. ještě zapotřebí?" .. a tehdy jsme pořídili druhé:-)

  • Ahoj, uplne Te chapu :) ja budu za mesic rok po porodu a mam to uplne stejne, akorat, ze tohle bylo me druhe dite :) je to hrozne,.kolem.sebe mam ted same tehotne a ja to spatne nesu :/
    A tak jsem.chlapa ukecela jeste na treti, napred o tom nechtel ani slyset, ale ja ho "prebila" argumentama :) ted.mi uplne uteklo kdyz byla Julca uplne miminecko, musela.jsem.hned po porodu na docela velkou operaci a pak.jsem skoro dva mesice jen lezela jak lazar :/ a to jsem se tak tesila, jak budu jezdit s kocarkem, muchlovat se s tim uplnym novorozencem a prd :/
    Takze jsem ho nakonec.ukecala :) ted kupujem auto a uz rovnou pro 3 deti :)
    Takze, po novem.roce, prestavame resit nejakou ochranu a uvidime :) kdyby to vyslo jak si planuju, tak male.by melo byt 2 a neco a te starsi 6 let. I doktor rikal, ze pokud chceme treti, namame.moc.dlouho cekat, prave kvuli te me operaci, ze casem.by to nemuselo delat dobrotu (byla to brisni operace)
    Tim chci vlastne rict, zkus chlapovi vysvetlit proc bys chtela dalsi miminko, to.rozhodnuti prece musi byt na obou, ne jen na jednom l...

  • Úplně tě chápu. Mám to stejně a to jsou malé teprve 2 měsíce! Od 20tt jsem byla až do porodu na neschopence. Celou dobu jsem se těšila, jak si to těhotenství oba s manželem užijeme. Jak budeme chodit do divadla, na výlety, na návštěvy... Prostě všechno, co se s mimouškem dělá špatně. A místo toho jsem tak dlouho jen doma ležela. A navíc je pro mě hrozný nezvyk, že když jsem byla těhu, tak vlastně byla malá pořád se mnou, ať jsem byla kdekoliv. A teď to tak není. Tak ji skoro pořád nosím, spí s náma v posteli atd. A to se mi asi za chvíli vymstí. A navíc mi hrozně chybí, jak se ke mě manžel tulil, aby se pomazlil s bříškem. Takže bych další těhu brala hned. Ale malou miluju a všechno s ní stojí zas to! :-)

  • dancewomen15.5.2017 6:29

    A proč pises,ze nechcete,kdyz Ty chceš?Udelejte dceři ,hned jak se budeš na to citit ne?Ja teď čekám druhé,budu rodit ve 22m maleho a neměnila bych i když je to náročné a ještě bude;-)

  • Uplně chápu :-D:-DBude mi 26 a čekám čtvrté.Manžel nikdy nebyl proti a i kdyby jsme chtěly,tak jich budeme mít více ;-)

  • U nas je to stejne jen naopak nechci zatim ja :-D malemu jsou 2 roky a zdaleka jsem se jeste nevzpamatovala a obdivuji ty co maji brzy ditko dalsi :-) Pritel ten uz otravuje od roku maleho aby byli blizko u sebe a ted se pridala i tchyne :-D musim se smat jak si to tak planuji pritom ja sem ta co bude mimco nosit, rodit a starat se :-D Ale jako moznoat druheho miminka nezavrhuji to ne jen se jeste necitim no ale vekove mame cas je mi 23 let..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist