Chřipka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37351 24.2.2012 8:03

Holky, stalo se vám někdy že jste měly rychlochřipku? Tzn. ve středu ráno mi nic nebylo, večer v 17hod. jsem najednou měla bolest hlavy, rýmu, v krku bolelo, ospalost, teplota jen 37°C... ve čtvrtek ráno to byla kastrofa, ale přes den se to nějak srovnalo a večer ve čtvrtek už jsem byla naprosto v pohodě. A objevil se trochu narůžovělý výtok. Dneska pro změnu je mi hrozné horko a potím se...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, no něco podobnýho mám teď taky. utery pocit že na mě něco leze, škrábání v krku,trochu bolení hlavy a divný tlak, unavená slabá , teplotu jsem si nemělřila ale myslím že trochu byla . No a další den taky nic moc a ted už celkem dorý až na slabost a trochu divný pocit k puse.
    Pokud jsi třebasnažilka jako já, tak třeba se uhnizduje mimisek :-) Ja čekám mx do 10ti dnů. Před týdne si myslím že byla OVU ..navíc mám i citlivé prsa a boesti podbřišku a sem tam křečíky v břiše.
    :-D

  • Já nevím, ale být tebou, tak to raději vyležím. Nemusí to být chřipka, ale klidně jiná viróza a přechodit se něco se nevyplácí. Tak šup pod peřinu a čaj! :-)
    Jinak mě se to stalo několikrát, mě je taky pořádně špatně třebas jen den, ale pak se toho dlouho nemůžu zbavit - motání hlavy, horko, rýma, kašel. Jinak teplotu také většinou nenaměřím, ani, když mi je fakty blbě.

  • Ahoj, tak k nam dnes dorazila Ms. Tak hurá do dalšího měsíce snažení se... Přemýšlím teda, že zajdu k mudr. protože mám ty cykly nepravidelný ..hormonama se teda moc cpat nechcu..ale co ja vím jestli mám vubec ovu? na měření zapomínám tak to prd poznám...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist