Chování mého bratra

Otázku položila: Anonymní uživatelka #362639 23.7.2019 8:24

Dobrý den,
mám o 12 let staršího bratra se kterým se moc nevídám, včera jsem se s ním potkala a z toho co se stalo jsem lehce "vykolejená", možná mi pomůže když se z toho vypíšu a třeba si uvědomím, že řeším hlouposti. Ve zkratce : bratr se od nás odstěhoval, když jsem byla ještě malá a to ve zlém, důvod byl vyhazov ze školy a také to, že se i přes protesty rodičů "natruc" oženil, byly tam i další věci, ale to není podstatné. Naši to nesli špatně, táta se s ním 5 let neviděl ani o něm nemluvil, jakoby nikdy neexistoval, v podstatě se ho zřekl. Máma, já a moji sourozenci jsme ho někdy potají navštívili, ale i on o kontakt s námi moc nestál, někdy jsme ho viděli párkrát do roka, ale pár let jsem ho neviděla vůbec.
A teď k jádru věci, dojíždím na brigádu do města, kde bydlí bratr a včera okolo 10 večer jsem ho tam potkala. Chvíli jsme si povídali a nevrhl mi, abych u něj přespala, sice jsem protestovala, že tu přeci nemám žádné věci na přespání, ale přemluvil mě. Dobrá, dali jsme vědět našim, že se vrátím až ráno, že jsem u něj, pozval mě na kafe, a pak mě přemluvil, abych si s ním dala pivo. Já skoro vůbec nepiju, ale když naléhal, tak jedno malé jsem si dala, 18 už mi bylo. Když jsme šli, držel mě za ruku, to mi nepřišlo zvláštní, ale v pak mi začal v jedno kuse sahat kolem pasu a pak i na stehna, připadalo mi, že se chová jako puberťák na rande. Říkala jsem, ať toho nechá, že mě to lechtá, ale neodvážila jsem se mu natvrdo říct, jak moc je mi to nepříjemné. V duchu jsem si říkala, že to možná přeháním, vždyť to přece nic není. Jenomže u něj je to zvláštní už tím, že takhle se nikdy předtím nechoval, když jsem ho jako asi ve 12 chtěla obejmout, tak mě odstrčil a celkově doteky nikdy moc nemusel, tak jsem si říkala, co to teď má znamenat. Ale opravdu celou cestu k němu (jeli jsme tramvají) mě objímal kolem pasu a šahal mi na stehna.

Když jsme přišli k němu domů (bydlí sám, je rozvedený), tak jsem mu navrhla, že vyspím na gauči, ale on protestoval a řekl mi, ať si lehnu do jeho postele. Dobře, jenomže si pak do té postele sotva pro jednoho vlezl ke mně a byl nahý ! Přitisknul se ke mně a dal mi pusu na tvář (co mimochodem nikdy předtím v životě neudělal). Byla jsem tak šokovaná, že jsem řekla jenom, že si klidně lehnu na ten gauč, na to on reagoval, ať to neřeším a začal mě zase v polospánku hladit. Já vůbec nevěděla, co dělat, naštěstí si po chvíli všiml, že je mi to nepříjemné, tak se zvedl a ustlal si na gauči. Ráno pak jen prohodil, že si lehl na ten gauč, protože na té posteli bylo málo místa a normálně jsme se rozloučili.


Tak nevím, připadá vám takové chování bratra k sestře normální ? Nebo jen přeháním, když z toho mám špatný pocit ?

  • 23.07.2019 20:46:37 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • WojKa23.7.2019 9:08

    Normální to určitě není, zvlášť pokud jste biologicky příbuzní. Možná je už dlouho sám a chybí mu nějaká intimita. Ale být Tebou, tak jasně vymezím hranice, tohle by dělat neměl a je to opravdu divné. Spíš mě udivuje, že vůbec přemýšlíš o tom, že by to normální být mohlo. :-o

  • interstellar23.7.2019 10:16

    To je tedy dost úchylný bratr :O=. Buď ráda, že ti neudělal nic horšího. Je dobře, že se moc nestýkáte.

  • Tak ono nejvic obtěžování, zneužití je v ramci rodiny. Maji příležitost a oběť to nečeká, protoze preci je to bratr a nečekala bych to od nej. Bud se s nim nestykej nebo jasne rekni, ze to uz nema delat (jinak se s tim sveris napr. rodicum).

  • Je to divne, nevhodne. Nicmene bych se ho na rovinu zeptala co to melo znamenat, co tim sledoval.
    Jen takova vedlejsi otazka - to je tvuj vlastni bratr?

  • Já bych tě chtěla hlavně uklidnit. Není to sice úplně nejčastější. Ale stává se to. Já mám podobnou zkušenost s bratrem, dokonce v dětství opakovanou, ale jednou se to stalo i když jsem byla už v pubertě a on dospělý. Jinak je to strašně moc hodnej kluk, jen je prostě na ženský už od mala a nevadilo mu ani že jsem sestra. Probrala jsem to s psycholožkou a v podstatě mi řekla, že to sice není u sourozenců úplně běžné, ale vlastně ani nijak vyloučené (k pohlavnímu styku nedošlo). Jsem přesvědčená, že dneska už by nic takového neudělal, ale od té doby co se to stalo když už jsme byli větší, si prostě dávám pozor, abychom spolu nikdy nezůstali nikde sami. Zvláště ne v kombinaci s alkoholem. K tomu jsem se odvážila jen jednou asi po 20 letech a tím jsem si "ověřila", že už se snad zklidnil, protože jsme se dokonce bavili o sexu a bylo to v pohodě, dokonce mi popisoval, jak už ho jiný ženský než manželka ani nevzrušujou. Doporučuji podobnou taktiku, nejspíš jde opravdu o to, že je delší dobu bez ženy. Prostě s ním nezůstaň nikdy sama.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist