Chci začít sportovat

Otázku položila: AttyTiria 23.4. 20:28

Ahoj, ráda bych začala něco dělat, pro svoje zdraví a postavu. Ale nevím co, nikdy jsem nebyla zatížená na žádný sport, bylo mi to nějak jedno.. Co byste doporučili pro antitalenta na zlepšení kondice. Aby to nebylo mezi lidma, žádné posilovny apod.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Svižná chůze . Jde dělat všude a je pro tělo nejpřirozenější

  • piprdka24.4. 6:05

    Běh. Samozřejmě musíš zvážit, zda je to pro tebe vhodný sport (s ohledem na váhu, kondici kloubů atd.) Vyhledej si nějaké běžecké skupiny např. na facebooku, tam si lidi píšou nejrůznější typy ohledně vybavení, dýchání, nastavení tréninků, navzájem se motivují, sdílí svoje zlepšení.
    Kromě lepších bot (mimochodem boty na běhání vždy o 1 - 2 čísla větší, než běžné boty) do začátku nic nepotřebuješ, jen chuť se zvednout z gauče a prostě vyběhnout :-) Třeba tě to chytne :-)

  • adynka88neděle 10:44

    Ahoj já jsem původně taky nechtěla mezi lidi, ale nakonec mě to začalo dost motivovat. Doma jsem se do ničeho nedokopala. Nevím odkud jsi, ale chodím v Brně do Zone4you, měla jsem chvíli trenéra, teď už to zvládnu sama. Posilka je přizpůsobena tak, že tam není přeplněno, což je super, cítím se tam dobře.

  • Aidi1025.4. 19:37

    taky doporučuju běh, ale i kolo, jezdím od svých 13 let pravidelně a hodně mě to vytrénovalo. Bohužel poslední rok a půl jezdím na elektrokole, protože mám problémy zdravotní. https://www.els-moto.cz/obchod/45-elektrokola/303-celoodpruzene-elektrokolo-cyctrac-em6-motor-bafang-510-95nm-baterie-samsung Mám toto a když už cítím, že mám dost, tak přepnu na elektro :) Je skvělý, jedete až 45 km/h

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist