Chci dělat jiný sport

Otázku položila: Anonymní uživatelka #391805 6.4.2018 17:01

Ahoj, 5 let dělám sport, který mě nikdy moc nebavil. Troufám si říct, že jsem v něm hodně dobrá, ale zase nejsem nejlepší. Ze začátku kdy jsem ho začínala dělat jsem to ještě nějak zvládala, ale poslední rok už mě vůbec nebaví a dokonce ho i nenávidím.. Téměř pořád jsem kvůli němu potajnu brečela, protože jsem nechtěla chodit na tréninky a závody a už jsem to prostě nezvládala. Tak jsem to řekla mamce, že už ten sport dělat nechci a ona a táta mě za to seřvali. Asi 2 týdny zpátky jsem mamce napsala dopis, že ho opravdu dělat nechci, že chci dělat jiný pohyb a že kvůli tomu sportu je všechno složitější (myslím škola a tak podobně..), protože jsem se bála s ní normálně o tom mluvit.. Byla z toho hodně smutná a udělalo se jí špatně... Pak to ale zase nechala být a protože já jsem to už prostě nezvládala tak to teď je tak, že kvůli tomu sportu každý den brečím, jsem smutná někdy i naštvaná, mamka to ví a vidí to, ale je jí to jedno. Mohl by mi prosím někdo poradit co s tím mám dělat? Nechci aby byla mamka nějak smutná, ale už ten sport opravdu dělat nechci a nevím co s tím mám dělat. Prosím poraďte.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Prostě ho přestat dělat. Zřejmě si skrz tebe rodiče plní nějaké své nenaplněné sny a ty tím jenom trpíš. Neměla bys dělat něco, co nechceš a už vůbec ne, když jsi kvůli tomu takhle smutná. Je to tvuj život a ne život tvojich rodičů, ti se s tím budou muset smířit.

  • Záleží o jaký sport se jedná a jestli něco stojí?ale určitě tě nemužou do ničeho nutit.Řekni,že se chceš věnovat více škole :-)Třeba to pochopí.Držím palce.

  • Něco podobného uz jsem zazila. Zmenila jsem taneční klub protože se ten muj rozpadl. Jenomze tam to potom bylo náročnější a kazdy vikend soustředění nebo soutěže. Taky jsem toho pak mela moc. Navic kdyz jsem mela jít na trenink. Vzdycky jsem rikala: Neee....
    Nakonec jsem skoncila. Tatka mi totiz koupil nejake nove veci ktere jsem potrebovala na ten sport a ja se rozbrecela. Kdyz se me pak ptali co mi je, rekla jsem jim pravdu, ze me to nebaví a nechci tam chodit , ze uvažuji o tom ze skončím a ty veci přijdou na zmar. Oni sice byli trochu zklamani(protoze mi to jakštakš šlo ) ale podporili me v tom abych odešla

  • esternovakova197029.4.2022 19:25

    A jaký sport bys prosimtě chtěla dělat? Jestli se jedná o nějaký bojový sport, tak pak by se ti mohly hodit rady, které mně přeposlal syn. A to sice jak vybrat boxovací pytel. Posílám i odkaz: https://napovime.cz/navod/jak-vybrat-boxovaci-pytel/ Některé děti se totiž v určitém věku přepnou a chtějí se světem bojovat na sílu, je to tak, s tím nic nenaděláte.

  • esternovakova197030.1.2023 17:36

    My třeba s dětmi jezdíme moc rádi na lyže. Lyžujeme jako rodina moc rádi a také máme rádi to prostředí hor, tak to jde vlastně ruku v ruce. Uvědomila jsem si minulý týden že jsem si ještě nekoupila nové https://www.moira.cz/lyzarske-ponozky/ lyžařské ponožky a také funkční termoprádlo. Budu se tedy muset vypravit někam do obchodu.

  • jaruska.loool7.3.2023 8:10

    Dobrý den, ahoj, ono já tomu rozumím. Snadněji se to řekne, než se to pak ve finále udělá. Ale jako na tvém místě bych začala prostě pracovat na tom, že postupně z toho oddílu odejdeš. Ono si pak třeba k tomu sportu cestu zase znovu najdeš. Já jsem taky dříve jezdila na běžkách, pak jsem je deset let nemohla ani vidět a nedávno jsem si na https://www.sportli.cz/ objednávala nové běžky. :)

  • esternovakova197021.9.2023 9:18

    Já jsem si pořídila na https://www.cyklosvec.cz/horska-kola nové horské kolo a hned se těším na to jak to pojedu třeba do Ďáblic zajet. Tam vidím opravdu velký potenciál. Teď tedy nevím jestli mně tady všichni rozumíte ale chci jezdit tím terénem, prochozenou prahu už mám, teď zažít dřinu.

  • ivanka087úterý 11:53

    Ale tak vám ani tak nic v tom nebrání, nebo se mýlím skutečně tak moc? Vždyť třeba sledovat https://24live.com/ sportovní výsledky je dnes možné jak na mobilu tak někde venku protože internet je opravdu všude.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist