Cetnost sexu ve vztahu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #287751 4.1.2021 13:55

Dobry den, kolik nejmin sexu ve vztahu by jste byly schopne jeste " tolerovat" kdyz jsou deti? Ja si to udelam sama treba kazdy den. Kdyz bylo jedno dite, tak to bylo s partnerem treba 1x za 14 dni, mozna i mene. Ale ted.. hruza. Posledne jsem mela menstruaci.. a chtel to.. vedel, ze mam sve dny, takze jsme delali jine praktiky. Ale samotny sex by asi pri menstruaci nechtel, coz jsem schopna pochopit. Ale ted jsem hodne frustrovana, protoze ja jsem se ho dotykala.. ale on me ne ( nebo ne aspon na intimbich mistech). V tomhle se nemam komu sverit.. ani by to mozna nebylo vhodne. Ale do konce zivota takhle asi zit nechci :( a jeste kdyz si on ulevi.. ale ja jsem ted "nemohla" a buhvi, co prinese dalsi rok.. nebo kdy a jestli to bude priste. Kdybych byla sama, tak aspon vim, ze sex nebude. A ne cekat.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dobrý den, přidávám se k ostatním s radou komunikovat. To je základ. Ale určitě nedoporučuji taktiku když ty neuděláš mě, neudělám já tebe, takhle by vztah být založený neměl. Neuspokojuji partnera jen pro to, že za to čekám na oplátku něco od něj, z toho pak vznikají zbytečný rozbroje a využívání sexu (nebo spíš absence sexu) jako trest apod....takže bych se nejdříve zkusila s partnerem domluvit, na rovinu mu říct, co byste chtěla a uvidíte... i ten kompromis v četnosti se dá udělat :-)

  • interstellar4.1.2021 14:31

    A promluvili jste si o tom, co každý z vás chce a potřebuje? Měla bys také dát jasně najevo, že partnera uspokojovat nebudeš, když on neuspokojí tebe.

  • U nas je taky ten problem. Castecne je to kvuli praci manzelove, castecne proto ze kdyz by mel chut a naladu, dite treba nespi nebo vecer nechce usnout a muz usne driv. Co ale muzu rict tak ted se mi podarilo shodit nejake kilo a kdyz jsem pro muže atraktivnejsi, o neco vic se kolem me toci. A to to u nas nefunguje stylem kdyz ne ty mne tak ja tobe ne.. to mi prijde hloupe a sobecke.
    Ja to manzelovi delam i kdyz z toho nic nemam.. dela mi radost ze mu muzu delat dobre. A on je za to pak taky vdecny. Pak se on treba venuje mne pri predehre. Nevim jak to chodi u vas, ale myslim ze zakladem je komunikace, nesobeckost vuci tomu druhemu a krome toho taky projevit trochu iniciativy, ozivit sex.. pokud delate porad dokola jedno a to same tak pak neni divu ze chlap na to neni nazhaveny.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist