Cestování ve 35 tt

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25351 2.6.2011 10:36

Ahoj holky,

manžel chce jet v sobotu na celý den na nějaký veletrh do Hradce - od nás asi 3 hodiny drkotání v autě (krát dva - brr). Už mi to přijde dost daleko, kdyby něco... Plus celé odpoledne trajdání. Už jsem poslední dobou unavená. Na druhou stranu žádné zdravotní problémy nemám. Jaký na to máte názor ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já jsem jela ve 31 tt asi 2h (krát 2), taky jsem bez problémů, ale když jsem večer dorazila domů, byla jsem hotová, bylo mi i špatně a mrňousek kopal tak, že jsem myslela, že mi vyskočí z bříška. Do rána se vše uklidnilo, ale už bych podruhé tak daleko nejela.

  • sigiska2.6.2011 12:12

    Ahoj já jela s manželem ještě ve 38tt 250 km na chalupu, kde jsme pořád běhaly po lese. Vem si raději sebou doklady a průkazku :-)

  • ja jsem byla v 36. týdnu na cely víkend v bratislavě, sice je to kousek cca 150 km, ale bylo to bezva, nekam do lesa bych asi uz nejela, ale do civilizace klidne

  • Ja bych to brala podle toho jak se na to citis, pokud uz te to zmaha, tak bych nejela. Mam zase kamaradku, ktera ma buben jako blazen a delala vse bez oezeni, rikala, ze nenii ani unavena,,....... Za to ja jsem teprvce 22 a kdyz dva dny po sobe beham po doktorech, tak ten treti uz jen odpocivam. Takze se rid dle svych pocitu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist