Celulitida a strie

Otázku položila: Anonymní uživatelka #19093 29.4.2011 19:25

Ahoj, holky!
Chtěla bych se zeptat, jestli byste mi mohly poradit nějaké ozkoušené metody, jak zatočit s celulitidou a striemi. Jaká je nejúčinnější metoda, jak se toho zbavit? Krém (popřípadě jaký)? Cvičení? :-) Četla jsem už hodně článků na internetu, ale nějak se v tom nevyznám. Poraďte, prosím.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko29.4.2011 21:23

    Na zmizení strií nepomůže nic, akorát časem vyblednou, takže nebudou tak viditelné. Samozřejmě můžeš jim zkusit předejít nějakým kvalitním krémem, třeba ElastiQ, ale jsou jich spousty. Často vznikají na některých místech při rychlém růstu a to nejde moc ovlivnit. Jinak se snažit předcházet velkým váhovým výkyvům - rychlé přibírání či rychlé hubnutí, to se kůže nedokáže tak rychle přizpůsobit.
    Na celulitídu zabere jedině cvičení, tedy hodně aktivního pohybu a dostatek tekutin.

  • Ahoj, strie jsou bohužel věčné a jak píše lulatko, jedině postupně vyblednou. Doporučuji pořádně místa promazávat hydratačními krémy, jestli držíváš diety a máš sklony k rychlým změnám váhy, tak se zkusit tomu vyvarovat. Jinak na celulitidu mi zaručeně pomáhá pitný režim - pouze čistá voda a střídavé sprchování nohou teplou a studenou vodou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist