Čekám dítě s jiným mužem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #324956 23.5.2016 10:47

Dobrý den, jestli nad tím budu ještě chvíli přemýšlet sama, tak mi asi bouchne hlava.. proto se s dovolením podělím a třeba dostanu nějaký nápad, jak s tím naložit..
Mám muže, přes 2 roky se snažíme o početí - bezúspěšně, důvod nevíme. Jenže - jsem mu byla nevěrná s klukem, co jsme spolu asi před 4 lety chodili, ale zůstali jsme přátelé (má pro mě pořád slabost, a mně se teď zalíbilo, jak dospěl, protože je o 4 roky mladší než já - to je důvod, proč vlastně náš vztah skončil - prostě se mi zdálo, že je dost dětinskej).
Teď jsem zjistila, že jsem těhotná. Na 99% to není mého muže, se kterým jsme měli styk jen krátce po ms., naopak s tímhle kamarádem v půlce cyklu (nechráněný).
Svýho muže miluju, kamaráda ne (i když se přiznám, že jsem několikrát žárlila, když si přivedl nějakou holku.. ale nevěřím tomu, že by nám to nějak dlouhodobě klapalo).. no.. a co teď.. díky za každý názor / radu

  • 23.05.2016 19:35:05 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Víš, my se o miminko snažili přes tři roky než se povedlo a ani jednou jsem nešla za jiným. Takže to tvoje "miluji" mi nezní až tak věrohodně. Nicméně tohle si musíš utříbit sama co ke komu cítíš. Otázka je jestli dokážeš žít s tím, že muž si myslí, že je to jeho dítě a ty budeš jediná kdo bude znát pravdu. Když ti někdo řekne, že je po tatínkovi... asi budeš v nemalých rozpacích. Nadruhou stranu pokud mu to řekneš. Možná by překousl nevěru, ale s mužským egem asi nepřekousne to, že s jiným čekáš dítě. Na býválého bych nespoléhala. Za a) by to byl slepovaný vztah který navíc vznikl z nevěry a za b) jsi pro něj pravděpodobně jen pobavení/zpestření. Vidím to na dvě možnosti. Buď budeš dělat, že je to tvého muže. A čekat jestli na to někdy přijde a půlku nocí se protrápíš, probrečíš. Nebo mu řekneš pravdu, pravděpodobně na to zůstaneš sama, ale zachováš si aspoň nějaké charisma. Co si vybereš je už na tobě. V každém případě ti nepřeju nic zlého a miminku jen spoustu zdraví a šťastných chvil.

  • Muz by mel mit pravo rozhodnout se, zda chce vychovavat a milovat cizi dite. V tomhle pripade zlata rada na neveru "kdyz mu to povis, ublizis jen jemu" neplati. Tady nejde o tve svedomi nebo tvuj vyber vhodnejsiho tatinka. Ted jde o jeho svobodne rozhodnuti...

  • n.Weronika24.5.2016 7:46

    Nemůžu uvěřit, že někdo vůbec uvažuje nad tím, partnerovi lhát o takové věci jako je nevlastní dítě.
    Kamarád se Ti líbil protože dospěl, ale vzápětí byl vlastně moc dětinský...
    Budu znít jedovatě, ale jediné dětinské chování vidím u Tebe.. Tvrdit, že někoho miluji snažit se s ním o dítě a souložit s jinými muži, to už musí být opravdu pokroucený charakter.
    Zkus si prosím představit sebe na místě partnera. Nedej bože, kdyby to jednou prasklo. Nesnášel by tě jak Tvůj muž, tak Tvoje dítě tak i Tvůj „kamarád”
    Prosím přiznej se, jinak se celý život nebudeš moct sama sobě podívat do očí.

  • podle mě je jen pá možností:
    1) bud půjdeš s pravdou ven a budeš doufat, že tě partner nevyhodí
    2) necháš si to vzít a budeš dělat mrtvého brouka...zůstaneš dále s partnerem a už se to nebude opakovat, není nic horšího, než chlapovi nasadit parohy a ještě kukaččí dítě, nemá nejmenší povinnost k němu a je to prásárna ho do toho nevědomky zatáhnout...
    3) opustíš partnera a zůstaneš s tím mladším a dítě si necháte

    Víc k tomu asi nemám co dodat...

  • Zatím všichni odpovídali s ohledem na tebe a partnera, ale já odpovím s ohledem na to miminko! Má právo vědět, kdo je jeho tatínek, takže zjisti, čí to je a řekni to. Prosím tě, mysli na to maličký a neber mu vlastního tatínka, pro to miminko je důležitý vědět odkud je!!!

  • moc nechápu to, jak můžeš napsat, že miluješ svého muže a pak se nechráněně vyspat s kamarádem.
    možností máš několik:
    - říct to kamarádovi a vidět jak se zachová
    - kápnout božskou před partnerem a doufat, že ti a) odpustí b)pošle k vodě (alias za kamarádem)
    - neříkat nikomu nic a počkat, zda to nepraskne někdy v budoucnu a dívat se na dítě, o kterém budeš vědět, že je kamaráda a ne partnera.

  • Nebudu Tě odsuzovat. Některé věci se v životě dějí a myslím, že takových žen jako jsi Ty je asi spousta. Spíš záleží na Tobě, jestli s tím dokážeš žít. Asi to nebude vůbec lehké. Nezažila jsem to, tak si to nedovedu představit, ale moje kamarádka na tom byla dost podobně.
    Má nyní chlapečka a dlouho nevěděla, koho vlastně je a občas z toho byla psychicky hodně špatně. :-(
    Zůstala s manželem a "milenec" věděl, že možnost, že dítě je jeho tu je. Chtěl a sliboval, že bude s ní a s miminkem.
    Nakonec vše dopadlo úplně jinak. Kamarádka zjistila, že "milenec" je dost nespolehlivý a když došlo na zdravotní problémy a musela trávit s dítětem dny a noci v nemocnici a třásla se o jeho život, tak milenec se neozval a nevěděla o něm vůbec nic. Za to manžel chodil pravidelně a staral se. Tak pochopila, že udělala chybu, se kterou bude muset celý život žít.

  • Já bych to asi přiznala a čekala bych na reakci partnera a podle toho se rozhodla. Jestli si to nechat nebo ne..
    - Muze te opustit - zustanes sama
    - Muze te opustit - zustanes s kamosem
    - Muze to prijmout - budete mit rodinu
    - Muze to prijmout a pak te opustit
    - Muzete se rozhodnout o potratu a byt spolu a mit casem svoje dite
    - Anebo muzes jit na potrat, on tu zradu neprenese a opusti te a budes sama.
    Máš několik variant, je na tobě, jak se rozhodneš. Každopádně tě nesoudim, držim palce. Hold proste takove veci se stavaji.. Tak bud silna :)

  • gimi23.5.2016 11:14

    Řekla bych, že je partnerovo... Jestli půjdeš s pravdou ven, skončí to špatně.

  • Nevím proč by to nemohlo být tvého muže já otěhotněla hned po ms takže pěkná prekerka co?

  • Ahoj taky ted resim neco podobneho a jsem nazoru ze bych proste partnerovi rekla ze se zadarilo. Treba i kdyz je pravdepodobnost mala nakonec partnerovo bude :-) drzim pesti at se rozhodnes spravne a pokud se rozhodnes mu to rict tak ze te neodkopne.

  • Ahoj,

    je těžké radit, ale kdybych byla v Tvé situaci, na kamaráda bych se vykašlala, zůstala bych s mužem, kterého miluju a užívala si těhotenství. Já s partnerem taky několik let pracovala na mimču, a problém byl z velké části v něm, takže já se dokonce cíleně snažila otěhotnět s jedním "kamarádem" - s tím, že manželovi bych samozřejmě nic neřekla. Nepovedlo se to, s oním kamarádem jsem se po čase přestala stýkat a teď už jsem v 17.týdnu - mimi je manželovo a já jsem spokojená. Ale kdybych tenkrát otěhotněla s tím druhým, byla bych šťastná a manžel taky - co oči nevidí, znáš to...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 533 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist