Časté výtoky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42451 31.8.2011 13:00

Ahoj všem:-) Výtoky me trápí snad už od prváku..ted mam školu za sebou je mi 19 let,a porad me to trápí,u gynekologa s tím jsem každou návštevu co tam jdu nebo..když me to už í bolí a je to tak otravné že tam musím,bolí mě to i při pohlavním styku..nekdy to i svědí,tampony musim nosit i kdyz to nemam,utratila jsem plno penez za leky a nic z toho nepomohlo.a kdyz uz tak kratce,nevím co dělat..myslite ze muzu mit rakovinu delozniho cipku?Gynekolog nikdy nic nenasel,jen jednou to kvasinkové onemocnení,nevíte jake léky si mám koupit?Nebo co s tíím mam dělat?Abych si konecne mohla uzivat sexualní život..ne porad nosit intimky atd..Jsem z toho uz zoufalá..:-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, verim, ze ses z toho zoufala .. Ty nosis tampony i kdyz to nemas? To sem nejak nepochopila, myslim, ze kdyz mas takovy problemy, tak bys je nemela nosit vubec..
    Mne se docela osvedcilo vyplachovani Rosalgynem, ale uplne nejvic mne pomohlo vysazeni HA - od te doby jsem bez problemu - nevim proc, ale je to tak.. Jo a taky jsem si driv davala treba 30 min ve vane - pekne tepla voda a leharo, to uz bych ted taky neudelala, to se potom kvasinkam a vsemu dari mooc dobre.. Tak doufam, ze te to brzo prejde a snad sem ti malinko poradila..

  • Dělal ti mudr. stěry z poševní stěny a cytologii? Pokud ano, jistě se řídí výsledky testů a nebude to nic dramatického. Mnoho žen na kvasinkové infekce trpí ve zvýšené míře. Zásadou je nosit bavlněné spodní prádlo, kalhotky žehlit, nejíst sladké, nepít alkohol a kafe (více z diety jistě najdeš na internetu, nemám to tak zmáknutý), naopak jíst hodně laktobacilů - např. jogurty a kefír. V lékárně si můžeš koupit probiotika jak k vaginálnímu, tak orálnímu podání, výplachy Rosalgin, léky jako např. Candibene. Příp. se zeptej doktora, jestli by nebylo vhodné přeléčit i partnera.

  • alimos1.9.2011 7:15

    Můžeš zkusit Fermalag vaginal, je bez předpisu. Ale je to jak když střílíš na cíl se zavázanýma očima. Měl by ti pomoci tvůj gynekolog. Pokud ne, vyměnila bych ho.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist