Časté kálení psa.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #149783 24.3.2017 6:49

Ahoj dámy, tak jsem tu znova :-) Pořídili jsme si štěňátko zlatého retrievra. Bohužel pořád nějak bojujeme s tím, že se nám v noci i několikrát "vykadí" doma. Chodíme s ní v půl 11 v noci a pak když v půl 6 by jsme s ní jdeme ven, tak už máme doma nadílku. Je pravda, že když jsme si jí přivezli, tak měla průjem, teď to má občas řídké, občas tuhé. změnili jsme granule tak se to zlepšilo, občas jí dáme banán, má probiotika od veterináře ale pořád to není to tuhé, které by bylo potřeba. Tak se chci zeptat jestli je tu někdo, kdo by mi poradil, jak na ní :) (Teď 10.března jí byli 3 měsíce)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • šťěnátko chce venčit ještě mezi tou pauzičkou v noci, oni to fakt nevydrží...je to jako miminko...
    další věc, odkud jej máte? dívali jste se na prostředí u chovatele, atd...? běžná věc, když si člověk vezme štěně z pochybných podmínek...babička si takhle přivezla fenu jezevčíka a je jí 13 let a stále značkuje, kálí, při dovozu byla začervená a měla taky průjem...
    banán bych moc nedávala teda, naopak spíš jen suché kvalitní granule nebo na akutní stav vařenou mrkev a rýži...

  • Ja štěňata vencila ze začátku po 4 hodinách a cca po 4dnech prodlužovala.

  • Rozhodne nedoporucuju banan. Ten stolici zmekcuje. Ma hodne vlakniny a vlaknina obecne zmekcuje. Kdyz nas (dospely) pes sezere banan,tak ma stolici mekkou taky a to dost. Granule bych doporucila holisticky, kde nejsou obiloviny. Ty taky hodne zmekcuji. Napriklad znacka N&D. Jsou super. Aspon pro zacatek nez spravite zazivani. A pokud vam pes nerezne,tak mrkev. My treba mame bileho knirace a po mrkvi rezne,takze nedavame. Kureci maso s mrkvi,ryzi atd. V noci jsme se stenetem chodili ven casto. Behem noci snad 2-3x. Uz si to moc nepamatuju. Drzim pesti at se to spravi, at to neni navyk psa,kterej neodbourate 8-.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist