Calibrum Babyplan

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31474 19.3.2011 16:25

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s vitamíny Calibrum pro plánované těhotenství? Nebo je lepší užívat samotnou kyselinu listovou? Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky,
    já jsem brala Calibrum Babyplan v prvním trimestru, tam jsou všechny potřebné vitamíny vč. kys.listové a teď v druhém trimestru zobu Calibrum Mami :o)
    Takže já bych doporučila :o)

  • Ahoj,

    řekla bych že je to jedno. Já třeba nebrala žádné a jsme v pořádku.. Taky záleží na tvé stravě :-)

  • Já bych brala kys. listovou.. tu jsem taky brala.. je to hlavně prevence proti VVV

  • Já s tím mám dobrou zkušenost, přijde mi, že právě tyto vitamíny nejsou nějak zbytečně přebouchaný a je tam jen to podstatné, navíc obsahují stejně kys.list. jako bys ji brala jen samotnou. Určitě záleží na tvé stravě, ale já si myslím, že je to dobré i pro tebe ty vitamíny, protože žena to taky musí od někud brát, když tvoří nový život. Brala jsem to při 1.těhu a i teď a jak se někdy řiká, že to ovlivní váhu miminka, tak syn měl 3,280 takže myslím, že to uplně tak tím nebude. Mě to doporučila doktorka, ale je to jasný, jak to oní mají... :-)

  • Já jsem brala v prvním trimestru Femibion 800, byl mi doporučen, protože je v něm kyselina listová v nějaké lépe vstřebatelné formě, aby jsi si byla jistá, že se 100% celá dávka dostala do těla. Protože né všechny dokážeme klasickou kyselinu listovou vstřebávat. Jak doktorka, tak v lékárně mi řekli, že v dnešní době patří mezi nejlepší vitamíny pro těhule. A nemají tak velké tabletky jak Calibrum, takže se líp polykají :-) Jinak ještě před otěhotněním jsem jedla jen samostatnou kyselinu listovou.

  • já brala calibrum v prvním těhu a přibrala jsem 22 kg - je fakt že jsem to brala poctivě denně (jak modré tak růžové) a stejně tak i po porodu. Ted jsem měla jen modré - ale brala jsem ho občas. Ted beru vitamíny přírodní od Energy a zatím jsem přibrala 8 kg a to jsem v 7 měsíci. Neříkám že to bylo z těch vitamínů ale je fakt že jsou tam B atd po kterých se "kyne"...a neboj, mimi nebude z vitamínů velké, moje mělo 3,30 kg. Jen ted jsem víc spokojená s tím Energy. Ale taky je fakt že každé těhu je jiné..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 609 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist