Bývalý se chce vrátit

Otázku položila: Anonymní uživatelka #324985 28.4.2016 21:58

Ahojte, byla jsem s bývalým přítelem skoro 3 roky, ale poslední půl rok jsem pak nebyla šťastná a chovali jsme se k sobě ne moc dobře, pořád jsme se hádali a pak jsme se přestali skoro úplně vídat. Pak se se mnou po nějaké době rozešel a jen mi to napsal. Já jsem se z toho dostávala asi měsíc, hrozně mi to ublížilo a pak jsem za měsíc potkala kluka s kterým mi bylo hrozně fajn, prošli jsme si spolu snad vším i to nejhorší a nikdy jsme to nevzdali a dali jsme se dohromady, ale pak jsme cítili že je to brzo a tak jsme se rozešli navzájem a že uvidíme jak to bude dál, je tu pro mě v tom nejhorším a i přes to všechno ošklivé to nevzdal a vždycky jsme našli řešení, ale pak taky nastal problém s jeho bývalou, která se chce k němu pořád vrátit a už se taky nevídáme, takže jsem zase přišla o někoho, na kom mi záleželo. Teď se mi nedávno ozval bývalý po 7 měsících, tak jsem si řekla, že si můžeme normálně popsat, co nového, zašli jsme ven a všechno bylo v pohodě, jako normální kámoši. Dneska pro mě přišel, zašli jsme zase ven, normálně jsme kecali, řekl mi, že chtěl taky jednu slečnu, ale že se ukázalo po čase její chování a tak ji nechal být. Když jsme se loučili, tak mě objal, tak jsem řekla že dobrý no, rozloučila jsem se a chtěla jsem jít a on mě chytl za ruku a zeptal se mě, jestli to nechci zkusit znovu. Já jsem řekla, že nikoho nechci a on byl takový zklamaný, ale já teď nevím co mám dělat, mám v hlavě zmatek, nevím jestli se s ním dál vídat, rozumíme si, zasmějeme se spolu a je fajn jako kamarád, no prostě nevím co mám dělat. :-D Stalo se vám taky že se k vám chtěl vrátit bývalý?

  • 29.04.2016 22:19:45 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No, já kdysi chodila s cizincem, asi rok.Pak ho odeslali z práce mimo Evropu, a prostě mi to tak jako oznámil a že se nebudeme kvůli vzdálenosti vídat, prostě mě vyměnil za peníze. A teď je zpět, asi po 6 nebo 7 letech a myslel si že bychom to dali zase dohromady. tak jsem mu vysvětlila že už mám partnera, a že se budu vdávat. To mu ale nestačí, a žádá o jednu jedinou schůzku předtím než se vdám. Nevím, co si od toho slibuje. Já ale vím že si kvůli němu nezničím celý život s mužem, který mě vždy podržel a chci s ním být po zbytek celého života. Já mám jasno.

  • Ahoj. Můj názor je, že ne. Samozřejmě, že jsou páry, co se k sobě vrátili a je to lepší než kdy předtím a jsou šťastnější. Já byla se svým tehdejším přítelem 2 a půl roku, když jsem se s nim rozešla. Blbý dětinský důvod, a tak jsme se po necelém měsíci k sobě vrátili, oba jsme chtěli. No a o rok později, takže po 3 a půl letech se se mnou rozešel on, ale s tím, že se opět po nějaké chvilce chtěl vrátit, s tím rozdílem, že já už ne.
    Nevracela bych se z důvodu, že nějaký důvod proč jste se rozešli tam je, a je šance, že se to vrátí do stejných kolejí, nebo že ten "rozchod" mezi váma pořád bude.Nevím důvod rozchodu, ani jak hluboce jste váš vztah prožívali, ale už na to mám svůj názor. Každopádně držím palce, ať už se rozhodneš jakkoli. :)

  • n.Weronika29.4.2016 7:29

    Vídat se klidně můžete, budeš mít alespoň čas si promyslet co a jak. Nikde v textu nevidím, že bys k němu chovala bůhví jaké city a chodit s ním jen tak, protože on to navrhl, nemá smysl.
    Vzpomeň si na dobu, jak jste se k sobě chovali před rozchodem, pravděpodobně by se váš vztah ubíral stejným směrem.:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 559 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist