Bylinky na ovulaci?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #157454 20.10.2013 22:24

Ahojky holky, poradíte mi nějaké bylinkové čaje nebo něco bylinkového na úpravu cyklu a nastartování ovulace? Moc díky :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Hodně jsem teď četla chválu na gynex, teď jsem si ho taky koupila a uvidíme co je to za zazrak:-)

  • Kontryhelový čaj, koupíš v každé lékárně, návod je na krabičce, pije se od začátku cyklu do ovulace.

  • Kontryhel je opravdový zázrak především pro ženy, ale ne jen pro ně. Díky tříslovinám a hořčinám je zařazen do metabolických čajovin, je protiprůjmový a protiplísňový, zvyšuje odolnost trávící trubice. Také je výborný na vyhlazování pleti, především u patogenů jako jsou plísně, hnisavé a mokvavé afekty kůže. Také vhodný při anémii především tím, že upravuje menstruační krvácení. Vhodný je na úpravu cyklu i během těhotenství, především v posledních čtyřech týdnech gravidity na posílení a zpevnění dělohy před porodem. Po porodu je vhodný pro tvorbu mléka a udržení laktace a zpevnění dělohy po porodu a císařském řezu. Dále vhodný při veškerých výtocích, nádorech a ostatních ženských problémech a dobrý pro vývoj ženských orgánů v dětství a pubertě. Zmírňuje potíže před, během i po klimakteriu. A mohla bych sáhodlouze psát dál ;-)

  • Já mám dobrou zkušenost s Femigardem, užívám ho už dlouho. A kontryhelový čaj by se měl pít od skončení menstruace do ovulace.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist