Byla jsem nevěrná, opakovaně.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31102 1.5.2011 15:23

Nějak už to nezvládám. Asi si to všechno moc beru nebo co. Nejhorší je, že už se hnusím sama sobě. Jak jsem blbá, naivní. Potřebovala bych vypnout, začít se věnovat třeba škola a kamarádům (zanedbávám oboje) a konečně se na chvilku vykašlat na vztahy. Lehce se to říká, hůř dělá. Včera jsem udělala strašnou hloupost. Vlastně už třetí za sebou. Myslete si o mně co chcete, až vám tohle řeknu, ale věřte mi, že na to nejsem vůbec pyšná a nejradši bych to všechno vrátila.

Před měsícem a něco jsem byla na jedné akci. Byl tam i ten můj, jmenuje se Péťa. No, on se nějak opil, pak jsme šli ven, povídali si. Pak sme se začali líbat a vyspali jsme se spolu. Já jsem si myslela, že tím to končí, i když já jsem se strašně zamilovala. Ale on mi pak pořád psal, měli jsme spolu takovou tu fázi před vztahem. Bylo to tak nádherný a já jsem byla tak šťastná. Jenže jsem si to zkazila jako je mým zvykem. Jednou jsem se před ním (doteď nechápu proč) líbala s kamarádem. To byla ta chyba, která to všechno začala. Poslal mě do háje. Snažila jsem se s ním o tom mluvit, ale nevyšlo z toho žádné nové řešení. Psala jsem mu, jak mě to mrzí. Nic. Bylo to jasné, já to chápala. Ale řekla jsem si, že třeba čas pomůže. Dál jsme se pak bavili, jako "kamarádi". Pořád na mě byl a je strašně hodnej. A nemůžu si nevšimnout těch jeho pohledů, jak po mě pořád pokukuje. Po 14 dnech byla další akce, kde on nebyl. To mě štvalo, nechtělo se mi tam bez něj vůbec být. A co jsem zase neudělala? Hm, s tím kamarádem, co jsem ho podvedla poprvé jsem ho podvedla znova. Nemám proto vysvětlení. A včera? To samé, jen s někým jiným. Ale včera to bylo opět před ním. Jsem taková p..a. Jenže po včerejšku mi to už asi konečně došlo. Potřebovala jsem si takhle dát přes hubu, konečně se z toho poučit. Včerejšek byl celý divný. Zbytek večera jsem skoro probrečela, kamarádka mě tam utěšovala, to mi vážně hodně pomohlo. Kluci (sami od sebe) tam Péťu přemlouvali, ať mi dá tu šanci, že se fakt trápím (to mě docela potěšilo, protože jsem od nich nečekala takovou hezkou věc). Ale on, že né. To by bylo divné, kdyby řekl něco jiného. Já jsem za ním pak šla a mluvili jsme spolu. Zase na mě byl tak hodnej, dokonce mi řekl, že si to nemám tak brát, že mu vadí jak se trápím. Ale taky mi řekl, že co jsem si nadrobila, to si mám i sníst. On se fakt chová tak úžasně, já jsem taková husa blbá, nechápu proč se mnou vůbec ztrácel čas. Jinak celý zbytek večera jsme se nebavili, jenom po sobě tak pokukovali. Pak mě akorát pozdravil, když jsem šla domů.

Teď už mi to ale všechno docvaklo. Dala jsem si na hubu, taky jsem to potřebovala. Nechám to všechno plynout, už žádný úlety, nic. Teď vím, že Péťu miluju, že za ním prostě budu stát ať se dějě cokoliv, budu tady pro něj, i když on asi nechce. Možná si zase jednou, vážně jen možná, náhodně zase napíšeme a nějak se to zase vyvrbí. Možná. Spíš mě štve, že se vídáme každý víkend, protože tady máme společnou partu. Nepřestanu kvůli nemu chodit ven, jen to bude asi těžké vidět ho a nic.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jako netuším kolik ti je, ale musíš si ujasnit co chceš. Možná líbání se úplně jako nevěra brát nedá, ale tomu druhýmu to každopádně hooodně ublíží. Já osobně omluvu že člověk byl opilý a proto byl nevěrný neberu. Buď je natolik svědomitý že se neožere jako prase aby se něco takového s cizím stalo a nebo si na akci přivede svého druha a ten se o něj postará. Já nevím, nevěra se mi hnusí... a proto bys neměla dělat nic coby podkopávalo ještě více jeho důvěru k tobě. A naopak dělat věci a znovu ho získat k sobě.. je to těžké ale ne nemožné

  • Holka asi mu to budeš muset nějak dokázat,že ho miluješ a nedělat už nikdy takové blbosti.
    Ale pokud tě pak delší dobu stejně nebude chtít tak si najdi někoho jiného.Ale ani jednomu už tohle nedělej je to hrozně hloupé a chlapi si na věrnosti hodně zakládají.
    Chápu asi jsi hodně mladá a tak máš asi hodně sexuální chutě vím taky jsem měla.Ale buď choť s někým koho miluješ a nepodváděj ho nebo raději s nikým nechoď pak si sice můžeš takhle užívat,ale promysli pohlavní nemoci,antikoncepci a hlavně to jakou pak budeš mít pověst.a nakonec by tě taky nemusel chtít třeba i ten co by tě po čase třeba chtěl.

  • lulatko1.5.2011 16:38

    Ahoj, zřejmě se ve vztazích teprv hledáš, nebo si potřebuješ něco dokazovat a nebyla jsi na vážný vztah vyzrálá. Je fajn, že sis uvědomila svou chybu, i když kdoví, jestli ti to kluka vrátí zpět. Alespoň se ponauč ze svých chyb a příště je nedělej. Jinak nejsi první ani poslední, co si "nabila držku". Pár facek od života (a to nejenom v partnerských vztazích) dostane každý člověk, aby dospěl a byl schopen rozeznat, co je opravdu důležité. Někdo to pozná v 15, někdo ve 20, jiní až 30-40, a někdo bohužel vůbec. Až by tě ještě někdy napadla nějaká "ptákovina", zkus se nejdřív zamyslet, jak by ses cítila ty, kdyby ti tohle dělal tvůj přítel? Jak čtu, je ti 17, jsi na prahu dospělosti, tak se tak děvče chovej. ;)

  • Ahoj.. no podle mě vytloukáš klín klínem:( možná by sis měla uvědomit sama v sobě.,co vlastně od všechno čekáš a chceš:( Pokud tohle budeš stále dělat,tak si ho zhnusíš a nebude se s tebou ani bavit. Věř mi,že o nějakou "party girl" co přefikne vše co má pod nohama nikdo nechce.( Zní ho hnusně,promiň mi...ale nediv se,.když tě pošle do háje... Uvědom si třeba,jaké by to bylo tobě!!!! Třeba tě to odnaučí....

  • Ahoj, docela tě chápu, byla jsme ta samá "neřízená střela", když jsem se napila. Především, když jsem byla nešťastná. Vše, co se v našich životech děje, má nějaký skrytý smysl. Je mi o 15 let více než Tobě. Prošla jsem si špatnou dobou, dobrou, zase špatnou a nakonec jsem vdaná za báječnýho chlapa. Přeju Ti štěstí. Neupínej se na toho Péťu moc, začalo vám to všelijak, jen tak Ti neuvěří, že to myslíš vážně. Ale stejně si myslím, že Tě v životě čeká ještě hodně vztahů, šťastných i těch méně šťastných, a že nakonec vyspěješ a najdeš se.
    Pa pa.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist