Bydlet u mámy, která přes týden není doma nebo bydlet táty?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #365304 28.10.2016 10:49

Dobrý den holky,poslední dobou mám v hlavně zmatek,zkusím se podělit o můj příběh,třeba se někdo najde a poradí mi.
Je 15 let a moji rodiče jsou rozvedeni,máma má přítele který jezdí kamiónem a od doby kdy umřela babička která bydlela s námi s ním máma jezdí každý týden i přesto že to není její práce(máma nechodí do práce od doby kdy onemocněla babicky)..proti Pavlovi (její přítel) nic nemám je s ním sranda ale vadí mi že s ním máma jezdí,díky tomu jsem doma sama,musím se starat o tři naše psi a o mého strejdu,sice je postiženy ale kromě toho že mu musím chystat jídlo když není máma doma tak si vystačí sám...taťka bydlí ve stejném městě jako my ale jen jinde než s námi,jednu dobu jsme se moc nevidali ale teď poslední dobu mi je sním hrozně dobře,jezdíme spolu na kolech a vím že si váží každé chvíle kdy jsem s ním...mámu mám samozřejmě ráda ale od doby kdy umřela babička(měli jsme k sobě hodně hodně blízko)mám pocit že každý si dělá co chce..když byla babička tak se zajímala o to co ve škole,jakou jsem dostala známku,mohla jsem k ní přijít a obejmout ji..ale teď mám pocit samoty,lhostejnosti,,když říkám mámě že nechci aby s Pavlem furt jezdila řekne jojo,však už nebudu,,ale skutek utek..přemýšlím že bych zkusila bydlela s tatou ale zas je to u něj malinké a vlastně nevím co chci,,těším se až mi bude 18 budu se moc ovšem rozhodovat sama

  • 28.10.2016 11:06:44 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 28.10.2016 11:06:44 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nu, ty vlastně ani tak s matkou nebydlíš, ty bydlíš spíš se strejdou.
    Trošku nechápu, jak nějaké matky mohou mít nezájem o své dítě. Je ti patnáct, a ona v klidu se sebere a dotáhne s přítelem pryč, a fláká se, jako pochopení bych měla, kdyby měla práci, a kvůli práci byla pryč, ale když si jen "vozí" zadek, jen aby jí náhodou nynější přítel třeba nezahnul (to je první věc, co mě napadla, proč asi tak jezdí s ním)
    Já bych na tvém místě byla u táty, přeci jen jsi dítě, které rodiče potřebuje, a pokud by táta souhlasil, tak běž k němu.
    Strýc je postižený jak? Nebere třeba na něj matka nějaká prachy, že by se o něj měla starat ona, ale vyloženě se staráš ty?

  • Jestli je to takhle, běž k tátovi. Mámě nezbyde nic jineho, než zůstat doma a starat se o psy a o strýce. Když budeš bydlet s tátou, třeba se časem prestěhujete do většího, něco se vymyslí. Určitě nedělej doma u mámy že sebe otroka. :) Pokud táta bydlí ve stejném městě je to fajn, když budeš u něho můžeš kdykoliv navštívit mámu a strýce. :)

  • medulinek28.10.2016 16:31

    hlavně tu nebyla řečena jedna důležitá věc a to ta,že jsi nezletilá a matka má povinnost se o tebe stara,kdyby ji na to přišla sociálka,stejně se to bude muset řešit. A pokud jsi,jak to tak vyznívá matce ukradená,domluvila bych se s tatkou jestli nebyt u nej.Vypada to,ze ji chytla druha míza

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist